To αντιπολεμικό μήνυμα της Ναταλίας Τσαλίκη: Mιλά για τους παππούδες της από Ουκρανία, Ρωσία


Η Ναταλία Τσαλίκη στέλνει μήνυμα ειρήνης, ευχόμενη καλό μήνα

Για έβδομη μέρα μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι πολιορκούν το Κίεβο και άλλες μεγάλες πόλεις.

Τις δραματικές εξελίξεις παρακολουθεί με αγωνία και η Ναταλία Τσαλίκη. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες της κατάγονταν από τις συγκεκριμένες χώρες και η ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνά η ανθρωπότητα.

Πόσταρε μία φωτογραφία στο προσωπικό της Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Αν οι πρόγονοί μου ζούσαν, τώρα η μία γιαγιά μου [από την Πολωνία] θα βοηθούσε τον παππού μου [από την Οδησσό της Ουκρανίας], να εξοπλιστεί εναντίον της άλλης μου γιαγιάς [από το Νοβοροσίσκ της Ρωσίας]…. Μικρός τελικά που είναι ο κόσμος… Καλό μήνα, με ειρήνη εύχομαι!».

Η ίδια στο παρελθόν έχει μιλήσει ξανά για τους παππούδες της.

«Μεγάλωσα σε ένα αστικό, καλλιτεχνικό περιβάλλον, κοντά στην τέχνη, ανοιχτό. Η οικογένειά μου ήταν Έλληνες της διασποράς, παππούδες και γιαγιάδες, από τη Ρωσία, από την Πολωνία, που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και μετά ήρθαν στην Αθήνα. Ήταν όλοι μουσικοί. Από μικρή ασχολήθηκα με χορωδίες, με μουσική, με πιάνο, πήγαινα στο Ηρώδειο, στη Λυρική. Οπότε το θέατρο ήρθε φυσικά. Αλλά δεν πήγα κατευθείαν, μετά το σχολείο. Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος των γραμμάτων, είχε τελειώσει δύο πανεπιστήμια, ήξερε πολλές γλώσσες, και έπρεπε -αυτό το έπρεπε το κοινωνικό- να ακολουθήσω κι εγώ τον δρόμο του. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, αριστούχος, μπήκα στη Φιλοσοφική, αλλά δεν το άντεξα και τα παράτησα. Διάβαζα καταναγκαστικά», έχει πει στο Bovary.

Διαβάστε Επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πύραυλοι Stinger, Javelin και τουρκικά drones ενισχύουν το Κίεβο

Νέο μήνυμα Ζελένσκι: Η Ρωσία δεν μπορεί να μας κερδίσει με βομβαρδισμούς


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ