Χρήστος Δάντης Survivor: Το συγκινητικό μήνυμα στην Ασημίνα

Ο Χρήστος Δάντης είναι ο σύντροφος της Ασημίνας από την ομάδα των Μαχητών. Όλον αυτό τον καιρό λοιπόν η Ασημίνα περιμένει να κερδίσουν στο έπαθλο επικοινωνίας, έτσι ώστε να λάβει μήνυμά του.

Δεν έχει ακούσει νέα του εδώ και πάρα πολλές ημέρες, σχεδόν δύο μήνες. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που έχαναν στο έπαθλο επικοινωνίας, η Ασημίνα πλάνταζε στο κλάμα γιατί δεν θα είχε την ευκαιρία να ακούσει μήνυμα από τον αγαπημένο της. Όμως χτες οι Μαχητές επικράτησαν στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία, αλλά και φαγητό. Άρα ήρθε η ώρα να χαρεί η Ασημίνα, η οποία όμως συγκινήθηκε δεόντως και πάλι ξέσπασε σε κλάματα.

Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη

Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής έστειλε μια από τις ομορφότερες φωτογραφίες των δύο μαζί, καθώς και μια ακόμη φωτογραφία με την Ασημίνα και τον σκύλο της. Τις φωτογραφίες συνόδευε το ακόλουθο μήνυμα: “Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που ακούει να λες “Παααααααάμε” και γαβγίζει. Ξέρουμε ότι όσο “φωνακλού” και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μία ψυχή σαν βαμβάκι και μην ξεχνάς αυτό που σου ‘χω πει…το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός.. ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟ”

Φυσικά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά απόλαυσαν μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, μιας και όλοι τους έχουν ανθρώπους στη ζωή τους που ήθελαν να τους δουν και να τους ακούσουν. Μια μεγάλη παρέα όλοι τους στήριξαν ο ένας τον άλλον και πήραν τη δύναμη που χρειάζονταν για να αντέξουν. Άλλωστε, η Ασημίνα εδώ και καιρό είχε δηλώσει πόσο πολύ θέλει να ακούσει μήνυμα από τον Χρήστο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ