Ολένα Ζελένσκα: «Η αντίσταση είναι γένους θηλυκού, υποκλίνομαι σε σας πατριώτισσες»


Ολένα Ζελέσνκα: «Η αντίσταση είναι γένους θηλυκού, υποκλίνομαι σε σας πατριώτισσες», δήλωσε η «Πρώτη Κυρία» της Ουκρανίας.

Η Ολένα Ζελέσνκα η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμά μέσω Ιnstragram στις Ουκρανές συμπατριώτισσές της. Η «Πρώτη Κυρία» της Ουκρανίας, έσπευσε να επισημάνει ότι, οι γυναίκες είναι πολύτιμο στήριγμα στο πλευρό των συζύγων τους που πολεμούν με απίστευτη γενναιότητα τους Ρώσους κι ότι υπερτερούν αριθμητικά σε σχέση με τους άνδρες κατά δύο εκατομμύρια.

«Πριν τον πόλεμο είχα σημειώσει ότι υπάρχουν 2 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες από άντρες στην Ουκρανία. Τα στατιστικά αυτό δείχνουν. Και τώρα αυτά τα στοιχεία αποκτούν ένα εντελώς διαφορετικό νόημα», έγραψε δίπλα στις φωτογραφίες που ανέβασε την 1η Μαρτίου.

Η Ζελένσκα τόνισε ότι: «Η αντίσταση που δείχνουμε τώρα είναι γένους θηλυκού. Σας θαυμάζω και υποκλίνομαι σε εσάς, απίστευτες πατριώτισσες. Σε εκείνες που πολεμούν… σε εκείνες που γιατρεύουν, σώζουν, ταΐζουν. Και σε εκείνες που συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους, στα φαρμακεία, τα μαγαζιά, τις μεταφορές, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, έτσι ώστε η ζωή να συνεχίσει, να διαρκέσει και να νικήσει. Σε εκείνες που προσέχουν τα παιδιά στα καταφύγια κάθε μέρα, χωρίς πανικό και τα διασκεδάζουν με παιχνίδια για να σώσουν τη συνείδησή τους από τον πόλεμο. Σε εκείνες που γεννούν σε βομβαρδισμένες αποθήκες».

https://www.instagram.com/p/Caj_kRcMgan

Διαβάστε Επίσης:

Ολένα Ζελένσκα: Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας μένει στο πλευρό του προέδρου και στηρίζει τη μάχη


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ