Πώς η Δύση στέλνει όπλα στην Ουκρανία – Ο μυστικός αεροδιάδρομος στην Ανατολική Ευρώπη


Η Δύση συνεχίζει να στέλνει οπλισμό στην Ουκρανία μέσω ενός μυστικού αεροδιάδρομου στην Ανατολική Ευρώπη.

Δεν έχουν περάσει λίγες ημέρες από την ημέρα που ο Mark Miley, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε πως υπάρχει ένας μυστικός αεροδιάδρομος στην Ανατολική Ευρώπη που επιτρέπει τον ανεφοδιασμό της Ουκρανίας με οπλισμό και άπαντες ξεκίνησαν την αναζήτηση.

Όπως αναφέρει το CNN, ο Miley επισκέφτηκε ο ίδιος την εν λόγω εγκατάσταση, η οποία δέχεται περίπου 17 πτήσεις την ημέρα με οπλισμό και υλικό από την Δύση.

Η τοποθεσία φυσικά παραμένει μυστική και ο ρωσικός στρατός την αναζητά, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να την εντοπίσει. Μάλιστα, αν τα «εμπορεύματα» φτάσουν έως εκεί, οι Ρώσοι δεν μπορούν να επέμβουν.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν στείλει μέχρι στιγμής 17.000 πυραύλους στην Ουκρανία ενώ ένα μήνα πριν την εισβολή οι ουρανοί της Ευρώπης και της Ανατολικής Αττικής είχαν γεμίσει με αεροπλάνα που μετέφεραν στρατιωτικό υλικό!

Να σημειωθεί πως οι ΗΠΑ έχουν προσφέρει 350 εκατομμύρια δολάρια ως βοήθεια στην Ουκρανία, ώστε να εξοπλιστεί και να αντισταθεί στο ρωσικό σφυροκόπημα…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ