ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΑΤΕΕ: Μια από τις παλαιότερες κατασκευαστικές της Ελλάδας


Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης Παπαμανώλης ΑΤΕΕ ξεκινά από το 1922 στη Θεσσαλονίκη, όπου ιδρύθηκε από τον Ν. Χ. Παπαμανώλη

Από το 1947 λειτουργεί στην Αθήνα και αποκτά δραστήριο ρόλο στον κλάδο των κατασκευών από τον Άγγελο – Στέλιο Ν. Παπαμανώλη. Στην Αθήνα συνεχίζει να αναπτύσσεται έως και σήμερα, με την επωνυμία Papamanolis Development, έχοντας επικεφαλής τα τελευταία 30 χρόνια, τον Νικόλαο Α. Παπαμανώλη, καταξιωμένο αρχιτέκτονα με πολυετή εμπειρία στις κατασκευές.

Η εταιρία

Η τεχνική εταιρεία Papamanolis Development δραστηριοποιείται δυναμικά στην μελέτη και κατασκευή κτιρίων κατοικιών και γραφείων. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχει αποκτήσει λόγω της πολυετούς επιτυχημένης πορείας της, είναι η αξιοπιστία και η εμπειρία.

Προσφέρει όλες τις υπηρεσίες σχετικά με την κατασκευή ακινήτων. Επενδύει σε γη στην οποία κτίζει ή αναλαμβάνει αντιπαροχές για κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και παραδίδει ολοκληρωμένα και ποιοτικά ακίνητα. Παράλληλα αναλαμβάνει ως εργολήπτης αναθέσεις έργων μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής ή ανακαίνισης κτιρίων ανεξαρτήτως μεγέθους και χρήσης.

Η εταιρεία Papamanolis Development πιστεύει ότι η ύψιστη προτεραιότητα της αρχιτεκτονικής είναι να συνεργάζεται με την κατασκευή και με κοινό στόχο να δημιουργούνται κτίρια που έχουν την καλύτερη αισθητική, λειτουργικότητα και φιλικότητα προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Παράλληλα σε όλες τις κατασκευές αναζητά μεθόδους και υλικά που προσδίδουν στα ακίνητα διαχρονική αξία.

Βασική φιλοσοφία της εταιρείας είναι η εμμονή στην ποιότητα, και η προσήλωση στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας για μια άνετη, λειτουργική, ευχάριστη ζωή στο σπίτι και του εργαζόμενου στην επαγγελματική του στέγη. Παράλληλα εστιάζει σε έξυπνες λύσεις αξιοποίησης των χώρων, στην χρήση ποιοτικών υλικών και κυρίως στη λογικοποίηση του κόστους – value for money, για να προσαρμόσει τις τιμές κτήσης του σπιτιού στις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη.

Διαθέτει και αξιοποιεί σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, επιλεγμένους συνεργάτες, τεχνογνωσία, εμπειρία και είναι εξοικειωμένη με τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς κανονισμούς που διέπουν τις κατασκευές. Ενημερώνεται και μελετά τις τρέχουσες προσταγές της μοντέρνας αρχιτεκτονικής, τις φιλτράρει και τις μεταφράζει σε εμπορική πραγματικότητα γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα.

Η εταιρεία από το 1956 είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητα γραφεία στην Αθήνα επί της οδού Μπόταση 6, 106 82, Αθήνα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2103801573.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ