Πολεμική Αεροπορία: Oι πίνακες των δεκτών υποψηφίων του διαγωνισμού επιλογής στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ


Αναρτήθηκαν οι πίνακες δεκτών υποψηφίων του διαγωνισμού επιλογής στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2022 – 2023 για τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής καθώς και το αναλυτικό ημερολογιακό πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ).

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις αρχίζουν στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 15 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει πρόβλεψη για τους υποψήφιους που θα νοσήσουν με COVID-19 κατά τη διάρκεια της περιόδου των ΠΚΕ, και μόνο για τις περιπτώσεις αυτές (μη συμμετοχή τους λόγω ανωτέρας βίας), για επέκταση των ΠΚΕ για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας της Παρασκευής 15 Απριλίου 2022. Λαμβανομένης υπ’ όψιν της περιόδου Πάσχα που ακολουθεί, οι ανωτέρω συμπληρωματικές εξετάσεις θα λάβουν χώρα από Δευτέρα 2 Μαΐου έως Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.

Οι υποψήφιοι την 1η ημέρα των ψυχομετρικών δοκιμασιών θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό ανοσοποίησης (Πιστοποιητικό Εμβολιασμού 3 Δόσεων ή 2 Δόσεων χωρίς να έχει παρέλθει το διάστημα του 7μήνου, ή βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR έως και 48 ώρες πριν από την πρώτη ημέρα των εξετάσεων τα οποία θα φέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 Ή ΚΝ95 Ή FFP2) ή διπλής μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους υποψηφίους σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των εξεταστικών κέντρων κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ