Ποιο νυφικό σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας;


Η πιο όμορφη εποχή για την τέλεση γάμων είναι αναμφισβήτητα η άνοιξη και έπειτα το καλοκαίρι! Ποιες είναι όμως οι καλύτερες ιδέες για το νυφικό;

Αν λοιπόν δεν έχετε βρει ακόμη το νυφικό των ονείρων σας τότε είμαστε σίγουροι ότι θα το ανακαλύψετε κοιτάζοντας αυτό που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας!

Αυτά τα 12 στυλ ενθυλακώνουν τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου και μπορεί να σας οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι ακριβώς σας προτείνουν τα άστρα!

Κριός

Το στυλ σας: Είστε μια πραγματική ερωμένη της μόδας! Αντί όμως να ακολουθείτε πιστά τις τάσεις, το πάθος σας σας βοηθάει να αναπτύξετε την δημιουργικότητά σας και να κάνετε μια κομψή εμφάνιση. Την ημέρα του γάμου σας, το τέλειο φόρεμα για σας είναι ένα απλό και όχι βαρύ φόρεμα που θα είναι όμως διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Το νυφικό σας: Επιλέξτε ένα χαλαρό φόρεμα που να έχει ένα στοιχείο έκπληξης, όπως μια ανοιχτή πλάτη. Μείνετε μακριά από κορσέδες ή υπερβολικά στολισμένα νυφικά. Την μεγάλη ημέρα θέλετε την προσοχή στραμμένη πάνω σας και όχι στο νυφικό σας!

Ταύρος

Το στυλ σας: Αγαπάτε την μόδα αλλά έχετε πάντα την άνεση στο μυαλό σας. Σκέφτεστε ότι θα χορεύετε όλο το βράδυ οπότε δεν θέλετε ένα νυφικό που να σας περιορίζει αλλά ένα μοντέρνο κομμάτι που απλά θα σας ταιριάζει απόλυτα!

Το νυφικό σας: Μείνετε μακριά από απροκάλυπτα σέξι φορέματα για να μην έχετε το άγχος ότι θα συμβεί κανένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Διαλέξτε ένα απλό φόρεμα που θα αγκαλιάζει τα σωστά σημεία του σώματός χωρίς να είναι πολύ σφιχτό πάνω σας.

Δίδυμος

Το στυλ σας: Είστε ένας χαμαιλέοντας της μόδας. Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε διαφορετικά στυλ σαν επαγγελματίας ενδυματολόγος! Δεν λέτε ποτέ όχι σε μια μικρή πινελιά επιπλέον λάμψης!

Το νυφικό σας: Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες χωρίς όμως να το παρακάνετε. Αντί να επιλέξετε ένα ογκώδες νυφικό, δώστε προσοχή στην υφή του και τον σχεδιασμό του.

Καρκίνος

Το στυλ σας: Αν υπάρχει μια λέξη που περιγράφει την προσωπική σας υπογραφή αυτή είναι η κομψότητα. Μπορεί να έλκεστε από το κλασικό στυλ, à la Audrey Hepburn, έχετε πάντα όμως τον τρόπο να το προσαρμόζετε στην σύγχρονη εποχή.

Το νυφικό σας: Ένα στράπλες σε γραμμή Α είναι το νυφικό που ψάχνετε. Αντί όμως για το κλασικό λευκό, ικανοποιήστε την ρομαντική πλευρά σας με ένα νυφικό στο χρώμα του ελεφαντόδοντου.

Λέων

Το στυλ σας: Όταν πρόκειται για μόδα, έχετε μια τάση προς την υπερβολή! Η ντουλάπα σας είναι γεμάτη με ρούχα σε έντονα χρώματα και μοτίβα και σίγουρα δεν τσιγκουνεύεστε ποτέ όταν είναι για shopping!

Το νυφικό σας: Την ημέρα του γάμου σας θέλετε να λάμπετε και το νυφικό σας πρέπει να «φωνάζει» ότι είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Ένα νυφικό με στενό μπούστο και μέση και πολύ φουντωτή φούστα από τούλι είναι το ιδανικό για εσάς!

Παρθένος

Το στυλ σας: Σας αρέσει να αναδεικνύετε την θηλυκότητα σας και σε καμιά περίπτωση το στυλ σας δεν είναι girly. Δεν φοβάστε να παίξετε με χρώματα και σχήματα, αλλά φροντίζετε πάντα να μείνετε πιστοί στην αισθητική σας.

Το νυφικό σας: Επιλέξτε ένα κλασικό μακρύ φόρεμα που να αναδεικνύει την σέξι σιλουέτα σας.

Ζυγός

Το στυλ σας: Ψάχνετε πάντα την ισορροπία και καταφέρνετε να αναμειγνύετε διαφορετικά στυλ με επιτυχία. Μπορείτε να πειραματιστείτε με νέες δημιουργικές τάσεις και μην φοβάστε να ξεπεράσετε τα όρια.

Το νυφικό σας: Επιλέξτε ένα νυφικό σε στυλ γλυπτού που να έχει κάποιο εντυπωσιακό στοιχείο, όπως μια απρόσμενη σούφρα. Τα πριγκιπικά νυφικά είναι τα μόνα που δεν σας αρέσουν αλλά πάντα έχετε τον τρόπο να φέρετε την θηλυκότητα στα μέτρα σας.

Σκορπιός

Το στυλ σας: Κομψό και αεροδυναμικό! Ενώ σας αρέσουν οι κλασικές και πολυτελείς τουαλέτες, είστε πάντα κομψή και εντυπωσιακή φορώντας το πιο απλό φόρεμα!

Το νυφικό σας: Ένα κομψό μακρύ φόρεμα σε κλασική γραμμή θα δείχνει απίστευτα σέξι πάνω σας. Με ένα απλό και καθαρό ντεκολτέ θα μείνετε πιστές στο στυλ σας ακόμη και τη μεγάλη μέρα!

Τοξότης

Το στυλ σας: Η ντουλάπα σας είναι γεμάτη με όμορφα στράπλες και σας αρέσει να πειραματίζεστε με διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

Το νυφικό σας: Διαλέξτε ένα παραδοσιακό νυφικό δίνοντάς του όμως την προσωπική σας πινελιά, που δεν είναι άλλη από το girly look! Θα αισθανθείτε απίστευτα χαριτωμένη σε αυτό! Δοκιμάστε επίσης τα νυφικά 2 σε 1 που από μακριά γίνονται κοντά.

Αιγόκερως

Το στυλ σας: Υπάρχει μια απλότητα στον τρόπο που ντύνεστε. Αποφεύγετε οτιδήποτε σας κάνει να φαίνεστε υπερβολικές και αγαπάτε τις κλασικές γραμμές.

Το νυφικό σας: Ποτέ δεν θα φορέσετε κάτι που είναι υπερβολικά στολισμένο ή τολμηρό. Αντ ‘αυτού, σας ταιριάζει ένα νυφικό με εκλεπτυσμένο αλλά νεανικό στυλ. Ένα στράπλες με λαιμόκοψη V είναι το ιδανικό!

Υδροχόος

Το στυλ σας: Δεν πέφτετε θύματα της μόδας. Αντιθέτως πειραματίζεστε με οτιδήποτε σας εμπνέει.

Το νυφικό σας: Διαλέξτε ένα μακρύ φόρεμα για επικάλυψη δαντέλας. Η ρομαντική χροιά της δαντέλας σε συνδυασμό με τη μαλακή καθαρή επένδυση κάνει το φόρεμα μοναδικό, χωρίς να ξεφεύγει από τις κλασικές γραμμές του νυφικού φορέματος.

Ιχθύες

Το στυλ σας: Το στυλ σας είναι εγγενώς μποέμ. Μπορείτε να κλίνετε προς τα ανάλαφρα κομμάτια αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν εκφράζετε την σεξουαλικότητα σας με το στυλ σας.

Το νυφικό σας: Τα παραδοσιακά νυφικά δεν είναι για σας. Αντ’ αυτού επιλέξτε κάτι ρομαντικό σε λευκό χρώμα και δαντέλα στα μανίκια που θα δώσει κομψότητα στο βλέμμα σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ