Survivor 12/03: Η δικαίωση της Σταυρούλας ίσως επηρεάσει τους Μαχητές αγωνιστικά [trailer]


Μια ακόμη εβδομάδα ξεκινά στο Survivor και η Σταυρούλα αισθάνεται δικαιωμένη για το ότι παρέμεινε στο νησί και αποχώρησε ο Σάββας Κάλφας.

Από τη μεριά τους οι Διάσημοι δια στόματος Κάτιας Ταραμπάνκο νιώθουν επίσης ικανοποιημένοι για την τροπή που πήραν τα πράγματα στην πρόσφατη ανακοίνωση της αποχώρησης. Μένοντας η Σταυρούλα στο Survivor, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να συνεχίσουν να υπάρχουν εντάσεις στην ομάδα των Μπλε και αυτό πρόκειται να επηρεάσει την απόδοσή τους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, πώς θα προχωρήσουν οι δύο ομάδες αγωνιστικά αλλά και ως προς την συμβίωσή τους στην καλύβα;

Survivor 12/03: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Από πλευράς στρατηγικής, φαίνεται πως οι Διάσημοι υπερέχουν. Η Σταυρούλα παρέμεινε στο Survivor και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια ο χαρακτήρας της. Ωστόσο, η Σταυρούλα από τη μεριά της είναι πεπεισμένη πως η παραμονή της στο reality συμβίωσης αποδεικνύει πως το δίκαιο είναι με το μέρος της. Αφού λοιπόν πέρασαν και τα παιχνίδια της Καραϊβικής, οι δύο ομάδες ξεκινούν το αγωνιστικό κομμάτι της εβδομάδας με το πρώτο έπαθλο φαγητού. Όλοι θέλουν να το γευτούν μετά από τόσες ημέρες χωρίς την κατάλληλη τροφή. Ένας ακόμη υδάτινος στίβος με απαιτητικό τελικό στόχο προμηνύεται αμφίρροπος και οι δύο ομάδες επιθυμούν το έπαθλο εξίσου. Ποια θα καταφέρει να το κατακτήσει; Μείνετε συντονισμένοι για ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor, απόψε στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ