Καντίροφ προς Έλον Μάσκ: «Ο Πούτιν θα σε πλακώσει στο ξύλο, πρέπει να εκπαιδευθείς σαν Τσετσένος»


Ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ έσπευσε να υπερασπιστεί το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη «διαμάχη» με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Η διαμάχη του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Έλον Μασκ φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις κάθε μέρα που περνά. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος που προκάλεσε τον Ρώσο Πρόεδρο σε «μονομαχία» έχει πλέον έναν ακόμη αντίπαλο που δεν ειναι άλλος απο το δεξί χέρι του Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ.

Ο Τσετσένος ηγέτης που ισχυρίζεται οτι βρίσκεται στην Ουκρανία έτοιμος να πολεμήσει με τους μαχητές του στο πλευρό των Ρώσων, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Καντίροφ μέσω Telegram εξέδωσε μια προειδοποίηση ενάντια στον επικεφαλής της SpaceX.

«Έλον Μασκ, μια συμβουλή: Μη μετράς τη δύναμή σου με αυτή του Πούτιν. Βρίσκεστε σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες», είπε ο Καντίροφ στην αρχή της μακροσκελούς του ανάρτησης, την οποία ο Μασκ μοιράστηκε στη συνέχεια με τους εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter.

Ο πολέμαρχος της Τσετσενίας είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος «θα πλακώσει στο ξύλο, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο». Συνέχισε λέγοντας ότι ο Μασκ θα πρέπει να… φουσκώσει τους μύες του για να μετατραπεί από τον θηλυπρεπή…Έλονα στον βίαιο Έλον που πρέπει να γίνει για να πολεμήσει τον Πούτιν. Αργότερα απαρίθμησε σαρκαστικά ακαδημίες εκπαίδευσης στην Τσετσενική Δημοκρατία όπου ο Μασκ θα μπορούσε να υποβληθεί σε ειδική εκπαίδευση πυροβόλων όπλων και μάχης.

«Θα επιστρέψει από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας ως ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, η Ελόνα, δηλαδή ο Έλον», είπε ο Καντίροφ τελειώνοντας την επίθεσή του στο αφεντικό της Tesla. Ο Τσετσένος ηγέτης άλλαξε το Ελον σε… Ελόνα και είπε στον Μασκ ότι είναι πολύ θηλυπρεπής.

Ο Καντίροφ που φέρεται να είναι κοντά στον Ρώσο Πρόεδρο είναι γνωστός για την macho εικόνα του. Από την πάλη με αλιγάτορες μέχρι την ένοπλη μάχη, ο Καντίροφ ποζάρει συχνά με όπλα και στρατιωτική ενδυμασία.

Η απάντηση του Έλον Μασκ

Το αφεντικό της Tesla απάντησε άμεσα. Με ένα tweet, ο Μασκ ευχαρίστησε τον Τσετσένο ηγέτη για την προσφορά του και είπε οτι μία τέτοια εκπαίδευση θα του έδινε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του Πούτιν. Ο Μασκ είπε επίσης ότι αν ο Πούτιν φοβόταν να πολεμήσει, θα χρησιμοποιούσε το αριστερό του χέρι μόνο όταν δεν είναι καν αριστερόχειρας.

«Αν φοβάται ο Πούτιν θα παλέψω μαζί του μόνο με το αριστερό μου χέρι και δεν είμαι καν αριστερόχερας», απάντησε ο ιδιοκτήτης της Tesla.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ