Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός οδηγός φορτηγό που ανετράπη


Αιτωλοακαρνανία: Το τραγικο γεγονός σημειωθηκε οταν ανετράπη το φορτηγό του στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αμφιλοχίας.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 59χρονο Αγρινιώτη οδηγό φορτηγού που έχασε τη ζωή του όταν ανατράπηκε το φορτηγό του στην επαρχιακή οδό που ενώνει το Σαμάρι με την Κατούνα, περίπου 5 χιλιόμετρα από την διασταύρωση με την Εθνική Οδό Αγρινίου – Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, το δυστύχημα έλαβε χώρα λίγο πριν τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης όταν υπό συνθήκες που ερευνά η Αστυνομία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του φορτηγού που ήταν φορτωμένο με σίδερα και αυτό ανετράπη μετά από στροφή.

Ο οδηγός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν φορούσε ζώνη. Όταν έπεσε από την καμπίνα του φορτηγού που αιωρούταν πάνω από τον γκρεμό καταπλακώθηκε από κομμάτι του δρόμου που αποκολλήθηκε από την άκρη του οδοστρώματος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπως και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας με έξι πυροσβέστες που πάλευαν για αρκετή ώρα να τον απεγκλωβίσουν, όπως και γερανός που συνέδραμε στις προσπάθειες. Ο 59χρονος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από τα συντρίμια του φορτηγού.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ