Αμερικανός συνταγματάρχης: «Ο πόλεμος έχει τελειώσει, η Ουκρανία πρέπει να δεχτεί πως έχασε»


Πόλεμος στην Ουκρανία: Ως ουκρανική ήττα παρουσιάζει τα όσα συμβαίνουν 24η ημέρα ο συνταγματάρχης ε.α. του αμερικανικού Στρατού, Ντάγκλας Μακγκρέγκορ.

Μπορεί η Ουκρανία και ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι να αντιστέκονται για 24η ημέρα απέναντι στα ρωσικά στρατεύματα, ωστόσο η πραγματικότητα σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο είναι πολύ διαφορετική…

«Ο πόλεμος έχει τελειώσει για τους Ουκρανούς. Ο στρατός τους είναι διασκορπισμένος σε αντίθεση με ότι ακούμε από τα ΜΜΕ», δήλωσε στο FOX News o συνταγματάρχης ε.α. του αμερικανικού Στρατού, Ντάγκλας Μακγκρέγκορ.

O Μακγκρέγκορ στη συνέχεια έθεσε ένα άλλο ζήτημα, τονίζοντας πως ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι ένα πρόσχημα για να «πέσει» ο Βλαντιμίρ Πούτιν: «Επομένως το κύριο ερώτημα για εμάς τις ΗΠΑ είναι και αν υπάρξει συμφωνία θα αρχίσουμε να ζούμε με το ρωσικό και την ηγεσία του ή θα συνεχίσουμε αυτό που επιδιώκουμε, αυτή την αλλαγή ηγεσίας στην Ρωσία υπό τον μανδύα του πολέμου στην Ουκρανία. Θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την Ουκρανία και οποιονδήποτε άλλο ως πολιορκητικό κριό κατά της Μόσχας, γιατί πρακτικά αυτό κάνουμε. Πραγματικά έχουμε ανάγκη να συμβιώσουμε με αυτόν τον λαό αντί να επιχειρούμε να τον σκοτώσουμε. Δεν έχω κάποια άμεση απάντηση για αυτό αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κάποτε γιατί και οι δύο κατοικούμε σε αυτόν τον πλανήτη».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ