Καιρός: Λευκό τοπίο στην Αττική! Χιόνιζε για ώρες και στο κέντρο της Αθήνας –Πού υπάρχουν προβλήματα


Μάρτης – γδάρτης στην Αττική με λευκό τοπίο σε αρκετές περιοχές. 

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτή τη χιονόπτωση ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο το βράδυ δεν την περίμεναν και πολλοί. Ακόμα και οι μετεωρολόγοι, που είχαν προειδοποιήσει για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και νιφάδες στην πρωτεύουσα, ενδεχομένως να αιφνιδιάστηκαν όταν στις 23:00 το βράδυ θα καταγράφονταν πυκνή χιονόπτωση ακόμα και στους Αμπελόκηπους.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές, όπως το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, η Αγία Παρασκευή και το Γαλάτσι καταγράφηκε και χιονόστρωση σε αυτοκίνητα και δέντρα. Όσο για τα πιο βόρεια, η Πεντέλη και η Πάρνηθα είναι κατάλευκες, ενώ και ο Υμηττός θυμίζει βουνό ελβετικής πόλης.

Το κρύο είναι τσουχτερό σε όλη την Αττική με τις θερμοκρασίες στα βόρεια να είναι ακόμα και -3 βαθμούς υπό το μηδέν και στο κέντρο στου +3.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέος τύπου οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών, στο ρεύμα προς Θήβα, από το 5ο χιλιόμετρο (από το πρατήριο καυσίμων της REVOIL, πρώην CYCLON).

Ακόμη, έχει διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της Λ. Θησέως στην Εκάλη και από το 414 ΣΝΕΝ (Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων) έως το ύψος του πάρκου της Ανατολής, στον Μαραθώνα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ