Επτά τρόποι που η νέα σας σκούπα μπορεί να αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας!


Μπορεί να βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή και η τεχνολογία να αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ωστόσο, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, όσα χρόνια και αν περάσουν, όπως το απαραίτητο σκούπισμα του σπιτιού σε εβδομαδιαία ή ακόμη και καθημερινή βάση, ειδικότερα αν μοιραζόμαστε τους χώρους μας με τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Η αλήθεια είναι όμως, πως μπορεί η τεχνολογία να μην μας έχει απαλλάξει ολοκληρωτικά από το καθάρισμα και δη, από το σκούπισμα του σπιτιού, αλλά σίγουρα έχει διευκολύνει σημαντικά αυτήν την αναγκαία διαδικασία. Για την ακρίβεια, σήμερα η τεχνολογία μας προσφέρει μία σειρά από λύσεις και επιλογές, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Ιδού, λοιπόν, επτά πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι μπορεί να κάνει η νέα σας ηλεκτρική, ασύρματη σκούπα και τα οποία, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

1. Να καθαρίζετε τη βρομιά που δεν μπορείτε να δείτε

Σκόνη, τρίχες, ψίχουλα. Βρίσκονται σε κάθε σπίτι και με κάποιον απρόσμενο τρόπο, επανεμφανίζονται ακόμη και λίγες ώρες μετά το τελευταίο σκούπισμα. Και μπορεί ό,τι φαίνεται να απομακρύνεται εύκολα, αλλά τι γίνεται με τη βρομιά που δεν μπορούμε να δούμε με την πρώτη ή και τη δεύτερη ματιά; Σας έχουμε καλά νέα, διότι σήμερα υπάρχουν ηλεκτρικές σκούπες με ενσωματωμένα φώτα LED, που φωτίζουν το δάπεδο ενώ σκουπίζετε καθιστώντας ορατή κάθε βρομιά, ώστε να μην σας ξεφεύγει τίποτα!Να κάνετε διαλογισμό και να αποβάλλετε το άγχος

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε σκεφτεί να αρχίσετε διαλογισμό, για να απαλλαγείτε από το στρες της έντονης καθημερινότητάς σας, αλλά δεν βρίσκετε τον απαραίτητο χρόνο; Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αν έχετε στο σπίτι σας την κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα. Βλέπετε, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι βλέπουν την καθαριότητα ως ένα είδος διαλογισμού και ως μία αγχολυτική διαδικασία, αφού ουσιαστικά έχουν μερικά λεπτά στη διάθεσή τους για να αδειάσουν το μυαλό τους, κοιτώντας το πάτωμα και πατώντας απλώς ένα κουμπί στην ηλεκτρική τους σκούπα. Tην επόμενη φορά που θα σκουπίσετε το πάτωμά σας, λοιπόν, δοκιμάστε να βάλετε στο YouTube χαλαρωτικούς ήχους από νερό που κυλάει ή ένα session διαλογισμού -και θα μας θυμηθείτε. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι σύμφωνα με έρευνες, οι δουλειές του νοικοκυριού, όπως το σκούπισμα, μπορεί να φαίνονται βαρετές όμως, μπορούν να έχουν θετική επίδραση για την ευεξία μας, καθώς μας βοηθούν να μένουμε πιο υγιείς νοητικά και σωματικά, ενώ ένα καθαρό σπίτι μπορεί να μας βοηθήσει να νιώθουμε λιγότερο άγχος. Με λίγα λόγια, καθαρό σπίτι, σημαίνει καθαρό μυαλό!

2. Να μάθετε κάτι νέο ή να ενημερωθείτε, ενώ καθαρίζετε το σπίτι

Μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε ένα βιβλίο ή μία εφημερίδα καθώς σκουπίζετε το σπίτι, αλλά σίγουρα μπορείτε να φορέσετε τα wireless ακουστικά σας και να ακούσετε ένα ενημερωτικό podcast ή ένα ηχητικό βιβλίο. Αν, μάλιστα, σκουπίζετε με μία από τις νέες ασύρματες επαναφορτιζόμενες σκούπες Bosch Unlimited 8, τότε τίποτα δεν θα εμποδίσει την ακρόασή σας, αφού χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτουν, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε πλέον ποιο είναι το κατάλληλο επίπεδο έντασης για κάθε επιφάνεια, ενώ μπορείτε να σκουπίζετε άνετα σε οποιαδήποτε γωνία, ακόμη και με το ένα χέρι. Για την ακρίβεια, στη νέα σειρά Unlimited της Bosch θα βρείτε και σκούπες που έχουν απεριόριστο χρόνο λειτουργίας και σας προσφέρουν την αυτονομία που έχετε ανάγκη, χάρη στις δύο εναλλασσόμενες μπαταρίες και τον ταχυφορτιστή που διαθέτουν, στοιχεία που τις καθιστούν πάντα έτοιμες και διαθέσιμες για σκούπισμα.

Όλα αυτά ενώ είναι και τόσο «έξυπνες», που ρυθμίζουν αυτόματα την ένταση λειτουργίας ανάλογα με τον τύπο δαπέδου και επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και αυτονομίας μπαταρίας. Στα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνεται, βέβαια, και το πέλμα τους, που μπορεί να περιστραφεί έως 180°, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να καθαρίσετε εύκολα και άνετα, ακόμη και τα πιο δύσκολα, στενά ή χαμηλά σημεία με μία κίνηση, χάρη σε νέες τεχνολογίες, αλλά και το ειδικά σχεδιασμένο πέλμα με βούρτσα ProAnimal, που συλλέγει τέλεια τρίχες και χνούδια.

3. Να κάνετε τα συρτάρια, τα ντουλάπια και τις ταπετσαρίες σας να λάμψουν

Πριν από μερικά χρόνια, πιθανότατα δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι η σκούπα με την οποία θα καθαρίζατε το πάτωμά σας, θα μπορούσε να αποτελέσει το απόλυτο «εργαλείο» καθαρισμού για τα συρτάρια, τα ντουλάπια και τις ταπετσαρίες του σπιτιού σας. Αυτή η ανάγκη όμως, έγινε τώρα πραγματικότητα χάρη στις τεχνολογίες και τα εξαρτήματα που διαθέτουν οι νέες ασύρματες επαναφορτιζόμενες σκούπες Bosch Unlimited 8, οι οποίες μάλιστα σας βοηθούν να καθαρίζετε σε όλα τα δάπεδα και τις επιφάνειες και να αποφεύγετε τα «ατυχήματα», όπως το να αναρροφήσετε κάποιο νόμισμα ή έναν συνδετήρα, που έχετε ξεχάσει σε κάποιο ντουλάπι. Τι άλλο να ζητήσετε από μία ασύρματη σκούπα; Ίσως να είναι τόσο ισχυρή, όσο μια ηλεκτρική σκούπα με καλώδιο, εξασφαλίζοντας σας πλήρη καθαρισμό, κάθε φορά; Με τις ασύρματες επαναφορτιζόμενες σκούπες Bosch Unlimited 8 θα το απολαμβάνετε και αυτό, χάρη στη νέα και βελτιωμένη μπαταρία, το νέο μοτέρ και το πέλμα Bosch που διαθέτουν!

4. Να μην καταπονείτε το σώμα σας κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος

Όταν το σώμα σας είναι ήδη κουρασμένο έπειτα από μία απαιτητική μέρα, το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να το καταπονήσετε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου σκουπίσματος. Με μία ασύρματη, ευέλικτη και σύγχρονη σκούπα όμως, που φτάνει εύκολα παντού ακόμη και όταν την κρατάτε με το ένα χέρι, το σκούπισμα του σπιτιού θα γίνει «παιχνιδάκι» και θα αναδειχθεί σε μία ξεκούραστη υπόθεση, αρκεί βέβαια να φροντίζετε και εσείς να διατηρείτε μία πιο σωστή στάση σώματος. Προσπαθήστε, λοιπόν, να αποφεύγετε να σκύβετε, ώστε να μην καταπονείτε την πλάτη σας και μην ασκείτε πίεση στα χέρια και τους καρπούς σας, όταν κρατάτε την ασύρματη σκούπα σας.

5. Να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας με λίγες κινήσεις

Νέο ή παλιό, το αυτοκίνητό σας χρειάζεται συχνά καθάρισμα, ειδικότερα αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Ευτυχώς όμως, έχοντας στα χέρια σας μία «έξυπνη» ηλεκτρική σκούπα, σήμερα μπορείτε να προσφέρετε εύκολα στο όχημά σας καθαριότητα σε βάθος, χωρίς να χάνετε χρόνο ή να κουράζεστε. Διότι μπορεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου να είναι γενικά ένα δύσκολο μέρος για καθαρισμό όμως, με την κατάλληλη ασύρματη σκούπα, όπως την Unlimited της Bosch, θα μπορείτε να φτάνετε άνετα ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, χωρίς να ανησυχείτε για την παροχή ρεύματος ή για το αν θα τελειώσει η μπαταρία.

6. Να αναπνέετε καλύτερο αέρα στο σπίτι σας

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι μία σκούπα νέας τεχνολογίας, μπορεί να σας βοηθήσει να αναπνέετε καλύτερο αέρα στο σπίτι σας; Φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό και για να κατανοήσετε το πώς μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες που έχουν οι νέες ασύρματες επαναφορτιζόμενες σκούπες Bosch Unlimited 8 που θα βρείτε τώρα στα Public και οι οποίες, μάλιστα, έρχονται μαζί με 10ετή εγγύηση κινητήρα! Σκεφτείτε απλώς ότι χάρη στο σύστημα φίλτρου Cartridge που διαθέτουν, φιλτράρουν τον αέρα τρεις φορές πριν εξαχθεί από αυτές, συγκρατώντας έως το 99,99% των μικροσωματιδίων. Το αποτέλεσμα είναι ο αέρας που εξέρχεται, να είναι καθαρότερος από τον αέρα που αναπνέετε.

Τώρα, λοιπόν, που μάθατε όσα μπορείτε να κάνετε με μία νέα ασύρματη σκούπα, πιθανότατα δεν θέλετε να μείνετε στην παλιά. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το καθάρισμα του σπιτιού με τη βοήθεια της τεχνολογίας και να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο άνετη, ευέλικτη, εύκολη και ξεκούραστη και την ατμόσφαιρα στον χώρο σας πιο καθαρή. Αφού μπορείτε να έχετε αυτήν τη δύναμη στα χέρια σας, άλλωστε, γιατί να μην την αξιοποιήσετε στο έπακρο;


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ