Το συμβάν στη Ρόδο έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Κορίτσια προσέχετε που βγαίνετε, που μπαίνετε και τι ανεβάζετε

Νομίζω ότι σε πρώτο χρόνο δεν έχει σημασία. Διότι ο ένας σκότωσε και ο άλλος υπήρξε συνεργός. Βέβαια ζούμε σε μια χώρα όπου δολοφόνοι και βιαστές αποφυλακίζονται μετά από λίγο καιρό. Συνεπώς δικαιοσύνη δύσκολα θα υπάρξει

Η άτυχη κοπέλα ήταν προφανώς μια καλή μαθήτρια και πέρασε στο πανεπιστήμιο σε ένα πανέμορφο νησί. Ήθελε να κάνει τη ζωή της. Απόφασή της. Ανέλαβε και τα ρίσκα της. Η καλή προαίρεση, η μη καχυποψία καθιστούν έναν άνθρωπο συμπαθή αλλά ευάλωτο ταυτόχρονα.

Ο κόσμος ήταν αγγελικά πλασμένος, αλλά δεν παρέμεινε έτσι. Τα παιδιά όταν αρχίζουν να ενηλικιώνονται βγαίνοντας από το σπίτι, μας αρέσει ή όχι, πρέπει να είναι υποψιασμένα. Τα κορίτσια ένα επίπεδο περισσότερο. Μερικές ελκυστικές φωτογραφίες, ένα στιλ οικειότητας και δε θελεί πολύ να βρεθεί ένας άνθρωπος στο στόχαστρο νταγκλαράδων που γύμνασαν το σώμα αλλά όχι το μυαλό και την ψυχή.

Εφόσον ευσταθεί το σύντομο της γνωριμίας τους, το θύμα δεν έπρεπε ποτέ να επιβιβαστεί σε ένα βανάκι με πρακτικά δύο αγνώστους και προορισμό ένα εξοχικό στο μέσω του χειμώνα. Υπάρχουν κι οι καφετέριες, τα μπαρ και γενικώς οι χώροι όπου βρίσκει κανείς αρκετό κόσμο. Άλλωστε μια άλλη κοπέλα τους αρνήθηκε όπως αποκαλύφθηκε στα ΜΜΕ. Η απομόνωση με δύο βίαιους τύπους οι οποίοι προτιμούν να σε βασανίσουν γιατί κάτι δεν τους έκανες, αλλά και να σε καταδικάσουν σε αργό βασανιστικό θάνατο ενώ μπορούν να σταματήσουν το έγκλημά τους πριν το κακό καταστεί μη αναστρέψιμο, γράφει τα τρομακτικότερα σενάρια θρίλερ.

Θα πει κανείς ότι η κοπέλα δεν το περίμενε. Δυστυχώς όμως πάντα από εκεί που δεν το περιμένεις, γίνεται.

Του Στρατή Μαζίδη/freepen.gr

Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο για τους κινδύνους στο διαδίκτυο που θα σας καθηλώσει:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here