Κατερίνα Ντίνου: Το δυναμικό comeback της σπουδαίας ερμηνεύτριας


Κατερίνα Ντίνου: Από το “Σ’ αναζητώ” που παίζει ακόμα σε όλες τις playlist των ραδιοφώνων, στο νέο ατμοσφαιρικό “Ένα παιχνίδι για δύο”, η σπουδαία ερμηνεύτρια και μουσικός δηλώνει παρών 

Ετοιμάζει σπουδαίες δουλειές που θα μαγέψουν τους εκατοντάδες φανατικούς θαυμαστές της και θα κερδίσει το πιο νέο κοινό. Η Κατερίνα Ντίνου ξεκίνησε από την πανέμορφη Σκόπελο με μια κιθάρα και μια βαλίτσα όνειρα. Πάντα είχε ένα δικό της στίγμα στο τραγούδι. Αυτή η μοναδικότητα άλλωστε την έκανε αξέχαστη ακόμη και στα χρόνια της απουσίας της.

Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει άλλωστε το Σ’ αναζητώ” και ποιος δεν έχει ακούσει ξανά και ξανά το Έλα να σβήσεις τη φωτιά, σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Άκου Δασκαλόπουλου;

Η Κατερίνα Ντίνου ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρή, μαζί με τον, επίσης μουσικό, αδελφό της, τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα και, όπως λέει η ίδια, αυτό δεν σταμάτησε ούτε κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΠΘ.

Η διαδρομή της ξεκίνησε με την έλευσή της στην Αθήνα και την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου της το 2002 και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει άλλους πέντε δίσκους, με εκλεκτούς συνεργάτες να υπογράφουν τα τραγούδια, και έχει πραγματοποιήσει πολλές ζωντανές εμφανίσεις της, μόνη της αλλά και σε συνεργασία με άλλους/ες εξαίρετους/ες ερμηνευτές/τριες.

Ένα κορίτσι πλασμένο από νότες, βάζει την μουσική στην ζωή της από πολύ μικρή ηλικία και την κάνει αυτόματα τρόπο ζωής και τρόπο έκφρασης. Αυτοδίδακτη δημιουργός, ακουμπά σε χορδές και σε στίχους τις σκέψεις της και τις κάνει τραγούδια.

Μ’ ένα αξιόλογο και πολύχρονο ενεργητικό στον χώρο της μουσικής, με πληθώρα συνεργασιών και προσωπικών άλμπουμ έρχεται και σήμερα να μας παρουσιάσει ένα ακόμη μουσικό αριστούργημά της σε μουσική και στίχους από την ίδια.

Η απάντηση της Κατερίνας Ντίνου στην ερώτηση μας για το νέο της τραγούδι:

– Πρόσφατα κυκλοφόρησες από τον Μετρονόμο, ένα εξ ολοκλήρου δικό σου τραγούδι, δηλαδή εκτός από την ερμηνεία του έχεις γράψει τη μουσική και τους στίχους, σ’ ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό τραγούδι, λιγάκι διαφορετικό απ’ όσα σε έχουμε συνηθίσει, το “ένα παιχνίδι για δύο”. Μίλησέ μας λίγο γι αυτό.

– Το «Ένα παιχνίδι για δύο» είναι μια εναλλαγή ρόλων μέσα από μνήμες, αλλά και μια θεατρική πράξη ταύτισης και επαναπροσδιορισμού. Ένα παιχνίδι συνύπαρξης και αυτογνωσίας. Το παιχνίδι αυτό είναι ο μόνος δρόμος να χωρέσεις και να φορεθείς στη ζωή του άλλου,αλλά και στη δική σου. Πρώτα γράφτηκε ο στίχος και μετά ακολούθησε η μουσική σαν από καιρό γραμμένη. Είμαι σίγουρη πως όταν συμβαίνουν έτσι τα πράγματα, όμορφα κι αβίαστα, πάντα κάτι καλό βγαίνει με δύναμη και αλήθεια.

Το «Ένα παιχνίδι για δύο» ένα παιχνίδι είναι και όπως όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις πάντα σοβαρά.

Οι θαυμαστές της Κατερίνας Ντίνου, θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στις 8 Απριλίου για μια και μόνο εμφάνιση στη μουσική σκηνή “Σφίγγα” στο κέντρο της Αθήνας.

Οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει και ήδη υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα.

Τηλ. κρατήσεων: 2114096149 – 6987844845

Που μπορεί να βρει κάποιος το επίσημο site και τα επίσημα κανάλια της Κατερίνα Ντίνου στο διαδίκτυο;

Official fyoutube channel: Katerina Dinou Official
Instagram: @katerina.dinou


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ