Ο μη εμβολιασμένος Ίρβινγκ δηλώνει δικαιωμένος: Κανένας δεν θα με σκλαβώσει και θα μου πει τι να κάνω


Κάιρι Ίρβινγκ απέκτησε δικαίωμα να παίξει εντός έδρας για τους Μπρούκλιν Νετς.

Αποσύρθηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους αθλητές που επιθυμούν να αγωνίζονται στην Νέα Υόρκη έπειτα από απόφαση του Δημάρχου. Με αυτή την απόφαση, οι μη εμβολιασμένοι αθλητές, αλλά και προπονητές θα μπορούν να πάρουν μέρος στους αγώνες που διεξάγονται στην πόλη.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, Κάιρι Ίρβινγκ, απέκτησε το δικαίωμα – που είχε στερηθεί εδώ και αρκετό καιρό- να παίξει εντός έδρας για τους Μπρούκλιν Νετς χωρίς να είναι εμβολιασμένος. Μετά το πρώτο του ματς στο Barclays Center δήλωσε δικαιωμένος για την απόφαση του, να μην εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Πλέον ο παίκτης των Νετς θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του, κάτι που δεν ίσχυε μέχρι πρότινος καθώς ο ίδιος ήταν κάθετα αντίθετος με τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

Κάιρι Ίρβινγκ: «Κανένας δεν θα με σκλαβώσει»

Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Χόρνετς και Νετς στο Μπρούκλιν, ο μπασκετμπολίστας Ίρβινγκ, μίλησε για τη συμμετοχή του αλλά και για την στάση που κράτησε τονίζοντας ότι ήθελε να υποστηρίξει τις απόψεις του και την ελευθερία του.

Πιο συγκεκριμένα ο Κάιρι Ίρβινγκ είπε: «Αυτό που έγινε είναι ιστορικής σημασίας. Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω με τα αδέρφια μου. Η συμμετοχή μου είναι μεγαλύτερη από απλώς ένα παιχνίδι μπάσκετ. Εγώ εκπροσωπούσα πολλά άτομα που ήταν σε ανάλογη θέση με μένα. Και τώρα που εγώ μπορώ να παίξω, πρέπει όλα να ανοίξουν για όλους. Το θέμα δεν ήμουν ποτέ απλώς εγώ, ούτε να κρατήσω μια στάση. Ήθελα να υποστηρίξω τις απόψεις μου και την ελευθερία μου. Είναι μια λέξη που δεν γίνεται πλήρως αντιληπτό το νόημά της στην κοινωνία μας. Είναι η ελευθερία να κάνεις επιλογές για τη ζωή σου χωρίς να σου λέει κανένας τι σκ@@α να κάνεις. Είμαι υπέρ της ελευθερίας, κανένας δεν θα με σκλαβώσει ούτε θα μου πει τι θα κάνω με τη ζωή μου.

Άκουσα πολλά και πολλοί προσπάθησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου κατ’ επανάληψη. Αυτά δεν τα ξεχνώ. Δεν έχω ξεχάσει τίποτα από όσα ειπώθηκαν. Δεν διαβάζω τα πάντα, αλλά σίγουρα διάβασα κάποια πράγματα που έβαλαν την οικογένειά μου σε μια άδικη θέση. Άκουσα πράγματα από ανθρώπους που πήγαν κόντρα στην ηθική τους. Εγώ παραμένω πιστός στις αρχές μου, είμαι πιστός και ακολουθώ τον Θεό. Είμαι ένας υπηρέτης του και νιώθω άνετα με αυτό το ρόλο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ