Σαν Φρανσίσκο: Κρουαζιερόπλοιο ελλιμενίζεται με πολλούς επιβάτες να είναι θετικοί στην COVID-19


Σαν Φρανσίσκο: Όλοι οι επιβαίνοντες ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με δήλωση. Ένα κρουαζιερόπλοιο που πήγε στη Διώρυγα του Παναμά επέστρεψε στο Σαν Φρανσίσκο το πρωί της Κυριακής με πολλούς επιβάτες που βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19. Το κρουαζιερόπλοιο Ruby Princess επέστρεψε στο Σαν Φρανσίσκο από ένα ταξίδι 15 ημερών στο κανάλι του Παναμά, αλλά πολλοί επιβάτες έφτασαν με COVID-19, σύμφωνα με το FOX San Francisco.

Τα ποσοστά εμβολιασμού μεταξύ του πληρώματος και των επισκεπτών ήταν στο 100%, και ένας εκπρόσωπος της κρουαζιέρας είπε ότι όλα τα κρούσματα COVID-19 από επιβάτες ήταν ελαφρώς συμπτωματικά ή ασυμπτωματικά, σύμφωνα με την έκθεση.

«Όπως με όλα τα δρομολόγια της Princess, αυτή η κρουαζιέρα λειτουργεί ως εμβολιασμένη κρουαζιέρα, όπως ορίζεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ», αναφέρεται σε δήλωση της Princess Cruises, σύμφωνα με το San Francisco Chronicle. “Τα ποσοστά εμβολιασμού επισκεπτών και πληρώματος ήταν στο 100%.

Οι επιβάτες που έχουν προσβληθεί από την COVID-19 και δεν έχουν ολοκληρώσει την περίοδο καραντίνας θα επιστρέψουν στο σπίτι τους μέσω ιδιωτικής μεταφοράς ή θα τους παρέχονται δωμάτια ξενοδοχείου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ