Εκπαιδευμένος Σκύλος: Υπακούει σε 40 εντολές και πιάνει δουλειά σε νοσοκομείο παίδων της Φλόριντα


Εκπαιδευμένος Σκύλος: Ο Parks, ένα Labrador retriever, εργάζεται ως σκύλος στο νοσοκομείο Orlando Health Arnold Palmer Hospital for Children Ένας 2χρονος σκύλος ονόματι Παρκς έχει αναλάβει να παρέχει συναισθηματική υποστήριξη και σωματική βοήθεια σε ένα νοσοκομείο παίδων στη Φλόριντα. Το Labrador retriever εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα παιδικής ζωής στο νοσοκομείο Orlando Health Arnold Palmer για Παιδιά στη Φλόριντα. Εκεί, μπορεί να εξασκήσει περισσότερες από 40 εντολές, όπως το τράβηγμα βαγονιών με παιχνίδια, το σπρώξιμο των συρταριών και την ανάκτηση αντικειμένων, είπε το νοσοκομείο.

Ο Parks έλαβε την εκπαίδευση σκύλων στις εγκαταστάσεις από την Canine Companions, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που συνδέει ανθρώπους και οργανισμούς με σκύλους υπηρεσίας. Ο Parks, ένα 2χρονο Labrador retriever, εργάζεται ως σκύλος στο νοσοκομείο Orlando Health Arnold Palmer για παιδιά στη Φλόριντα.

Το ταλαντούχο κουτάβι έχει ζευγαρώσει με την Kimberly Burbage, ειδικό στη ζωή των παιδιών στο νοσοκομείο.

Θα περνά τον ελεύθερο χρόνο του με την Burbage όταν δεν εργάζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

«Με ενδιαφέρει να δημιουργήσω αυτό το πρόγραμμα στο Orlando Health Arnold Palmer εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να ενσωματώσω το Parks στο νοσοκομειακό ταξίδι των ασθενών και των οικογενειών μας», δήλωσε η Burbage σε δήλωση. «Είμαι τόσο ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Parks για να φέρω κάποιο μεγάλο θεραπευτικό όφελος και κανονικότητα στους ασθενείς».

«Τον Parks και εμένα μας συνόδευσαν οι Canine Companions και, παρόλο που δουλεύουμε μαζί μόνο ένα μήνα, μπορώ ήδη να δω τον αντίκτυπο που έχει στα παιδιά και τους εφήβους μας», συνέχισε.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Parks για να φέρω κάποιο μεγάλο θεραπευτικό όφελος και κανονικότητα στους ασθενείς εδώ στο νοσοκομείο».

Σε ένα δελτίο τύπου, ο οργανισμός Orlando Health Arnold Palmer είπε ότι ο Parks παρέχει συναισθηματική υποστήριξη και χρησιμεύει ως κίνητρο για ασθενείς και οικογένειες που παλεύουν με ασθένειες ή διαγνώσεις.

Το Canine Companions αναφέρει ότι κοστίζει περίπου 50.000 $ για την εκπαίδευση ενός σκύλου εγκατάστασης.

Το PetSmart Charities χορήγησε μια επιχορήγηση στον Orlando Health Arnold Palmer το 2020 για να καλύψει το κόστος της εκπαίδευσης του Parks.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ