Τρόμος για τους Mπέκαμ: Μπήκαν ληστές στο σπίτι ενώ η οικογένεια κοιμόταν – Η πολύτιμη λεία


Στόχος διαρρηκτών έγινε η έπαυλη αξίας 47 εκατομμυρίων ευρώ που ανήκει στους Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ στο δυτικό Λονδίνο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Το πολυτελές σπίτι των Μπέκαμ στο δυτικό Λονδίνο λεηλατήθηκε από κλέφτες που κατάφεραν να μπουν από ένα παράθυρο στον επάνω όροφο, τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης έγραψαν οτι η Βικτόρια, ο Ντέιβιντ και η κόρη τους Χάρπερ, 10 ετών, κοιμόντουσαν κατά τη διάρκεια του συμβάντος που ευτυχώς έληξε μόνο με υλικές απώλειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος γιος τους Κρουζ εντόπισε ότι κάποιος είχε εισβάλει στο σπίτι τους, επιστρέφοντας από βραδινή έξοδο με τους φίλους του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα «Δυστυχώς οι Μπέκαμ είναι θύματα επαγγελματιών ληστών που δρούν στην περιοχή» έγραψε η Mirror.

Οι κλέφτες μπήκαν από ένα εφεδρικό υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο στην έπαυλη και το λεηλάτησαν, αφήνοντας πίσω τους γυαλιά από το σπασμένο παράθυρο, σύμφωνα με τη Sun. Ο Μπέκαμ και ο Κρουζ έψαξαν το σπίτι για να ανακαλύψουν τους εισβολείς, ενώ περίμεναν να φτάσει η αστυνομία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση απο το ακίνητο του Holland Park στις 00:37 π.μ. της 1ης Μαρτίου και θεωρεί ότι η κλοπή είχε γίνει μεταξύ 20:30 και 23:30 εκείνο το βράδυ.

Η οικογένεια «σοκαρίστηκε» από τη διάρρηξη, κανείς ωστόσο δεν τραυματίστηκε. Ο εισβολέας (ή οι εισβολείς) φέρεται να σκαρφάλωσε πάνω από την πύλη στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, ανέβηκε στο κτήριο και στη συνέχεια εισέβαλε από το παράθυρο της εφεδρικής κρεβατοκάμαρας. Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο από τις κλειστές κάμερες ασφαλείας.

Ο κλέφτης έφυγε με επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και ηλεκτρικά είδη αξίας χιλιάδων ευρώ που ήταν αποθηκευμένα στο δωμάτιο. Κανένα από τα αντικείμενα που εκλάπησαν ωστόσο δεν είχε συναισθηματική αξία.

Η ασφάλεια στο σπίτι είναι «πολύ καλή, τόσο φυσικά όσο και τεχνικά», ανέφερε πηγή. Το περιστατικό έγινε εβδομάδες πριν από τον γάμο του μεγαλύτερου παιδιού τους, του Μπρούκλιν, με την κόρη δισεκατομμυριούχου και ηθοποιό Νίκολα Πελτζ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ