Μπανάνες συμβουλές: Πώς να χρησιμοποιήσετε τις μπανάνες στα επιδόρπια


Σίγουρα έχει τύχει σε όλους σας να έχετε πάρα πολλές μπανάνες πολύ ώριμες, σχεδόν ένα βήμα πριν σαπίσουν και να μην ξέρετε τι να τις κάνετε. Τώρα υπάρχει λύση είναι εύκολη και δεν περιλαμβάνει κανενός είδους ανακύκλωση ή κομποστοποίηση. Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές με μπανάνες που γίνονται πεντανόστιμα γλυκά και σνακς. Αυτές οι συνταγές εκτός από νόστιμες είναι και πολύ εύκολες στην παρασκευή τους, γι’ αυτό και πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να τις φτιάχνουν.

Επιλέξτε τις μπανάνες για τα γλυκά σας

Τι να κάνετε με τις ώριμες μπανάνες…πάρα πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει όριο στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώριμες μπανάνες. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι οι μπανάνες σας έχουν περάσει το στάδιο που μπορείτε να τις φάτε κανονικά, μπορείτε να τις ενσωματώσετε σε διάφορα πιάτα. Οι ώριμες μπανάνες συνιστώνται ανεπιφύλακτα για να φτιάξετε μπανανόψωμο, που είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τις χρησιμοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορείτε να παγώσετε τις ώριμες μπανάνες σας και να φτιάξετε μιλκσέικ ή παγωτό. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα επιδόρπια και γλυκές λιχουδιές που μπορείτε να φτιάξετε με μπανάνες, οι οποίες μπορεί να είναι ελαφρώς πιο υγιεινές από τα τυπικά επιδόρπια σας. Συνεχίστε να ψάχνετε και σίγουρα θα βρείτε την συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Αν αναρωτιέστε για το ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσατε να κάνετε τις μπανάνες σας να ωριμάσουν πιο γρήγορα δεν πρέπει να αγχώνεστε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ωριμάσετε γρήγορα τις μπανάνες ανάλογα με τον χρόνο που έχετε να διαθέσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδέες για να ετοιμάσετε τις μπανάνες σας για την επόμενη συνταγή σας.

Η πιο συχνή τεχνική που χρησιμοποιείτε είναι η τεχνική της χαρτοσακούλας. Εάν έχετε μια μέρα ή περισσότερο για να ωριμάσετε τις μπανάνες σας, φροντίστε να τις τοποθετήσετε σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα. Αυτό θα βοηθήσει να εκπέμψει αέριο αιθυλενίου από τη φλούδα, γεγονός που την κάνει να ωριμάζει ακόμα πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Έτσι οι εταιρείες μπορούν να πουλήσουν μπανάνες σε διαφορετικά στάδια ωρίμανσης, χάρη σε αυτή τη μέθοδο ελέγχου του χρώματος των μπανανών. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να τα αφαιρέσετε από την πλαστική σακούλα στην οποία μπήκαν. Αυτό στην πραγματικότητα τα εμποδίζει να ωριμάσουν γρήγορα, κάτι που δεν επιδιώκουμε με αυτήν την τεχνική.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ