«Ο ΑΝΤ1 δεν υποστήριξε το σίριαλ μας!» – Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκαλύπτει για το πρόωρο κόψιμο της σειράς του

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την μυθοπλασία στην τηλεόραση, αφού αρκετά σίριαλ είχαν προγραμματιστεί ήδη από το καλοκαίρι για να κρατήσουν συντροφιά τους τηλεθεατές φέτος το χειμώνα. Όμως να που τελικά, όλη αυτή η προσπάθεια των καναλιών για να επιστρέψουμε στην προ κρίσεως τηλεοπτική εποχή, ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Η πρώτη ακύρωση ήρθε από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, που είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα περνάει μια εσωτερική κρίση, για την τηλεοπτική σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» με πρωταγωνιστές την Ελένη Καστάνη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Υπόθεση
Το σπαρταριστό σενάριο υπέγραφαν η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης και την σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Νίκος Κρητικός. Η Αλέκα (Ελένη Καστάνη) και ο Κώστας Καραμαγκιώλης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) αποφάσισαν μετά από 40 χρόνια γάμου να χωρίσουν και να μετακομίσουν μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους. Πώς ο γιος (Βασίλης Μπιμπής) θα επιβιώσει με την υπερπροστατευτική μητέρα του, τη μόνη γυναίκα που δεν μπορεί να χωρίσει; Και, πώς η κόρη (Ευγενία Παναγοπούλου) θα καταφέρει να σηκώσει τα βάρη της δικής της οικογένειας ενώ, είναι φορτωμένη με τον γκαφατζή πατέρα της; Δύο συγκατοικήσεις για γερά νεύρα θα έκλειναν το μάτι σε κάθε ελληνικό παράδοξο, με ισχυρές δόσεις καυστικού χιούμορ.

Για ποιο λόγο κόπηκε;
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην εκπομπή «Τι λέει» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο για την σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» και το άδοξο τέλος που αυτή θα έχει αφού ολοκληρώνεται νωρίτερα έπειτα από απόφαση του καναλιού. Το σίριαλ είχε πάρει έγκριση για 30 επεισόδια όμως ο ΑΝΤ1 είχε άλλη άποψη.

Όπως ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε, το πρόβλημα ήταν ότι το σίριαλ δεν υποστηρίχθηκε από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα προβαλλόταν σε λάθος ώρα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here