Πέθανε ο τραγουδιστής του θρυλικού Volare


Ο τραγουδιστής του Volare έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών

Θλίψη στο χώρο της μουσικής προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Bobby Rydell ο οποίος έγινε διάσημος για το τραγούδι του Volare.

Σύμφωνα με το Variety ο τραγουδιστής, ο οποίος θα είχε γενέθλια στις 26 Απριλίου, πέθανε σε ηλικία 79 ετών με την αιτία θανάτου του να είναι η πνευμονία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του οι επιπλοκές που του προκάλεσε η πνευμονία δεν σχετίζονται με τον κορονοϊο

Εκτός από το Volare ο Bobby Rydell ήταν γνωστός και για το τραγούδι Wild One ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Ann-Margret, Dick Van Dyke και Janet Leigh στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Bye Bye Birdie.

Ο Bobby Rydell, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Robert Ridarelli, κατάφερε να δει το πρώτο του τραγούδι στο Billboard 100 το 1959 ενώ μέχρι το τέλος της καριέρας του είδε άλλες 34 ερμηνείες του να συμπεριλαμβάνονται στα 100 καλύτερα τραγούδια της συγκεκριμένης λίστας με τις πωλήσεις των δίσκων του να φτάνουν τα 25 εκατομμύρια.

Ο Rydell είχε υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση το 2012 ενώ ο ίδιος είχε εξελιχθεί σε μεγάλο υποστηρικτή των μεταμοσχεύσεων βοηθώντας μη κυβερνητικές οργανώσεις που στήριζαν οικογένειες που αναζητούσαν μοσχεύματα


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ