Survivor 06/04: Νέοι καβγάδες για τους Μπλε μια ανάσα από την αποχώρηση [trailer]


Η αποχώρηση της εβδομάδας έχει πλησιάσει επικίνδυνα. Ευριδίκη, Βρισηίδα και Κωνσταντίνος είναι υποψήφιοι, ενώ και οι τρεις υποψήφιοι έχουν άγχος για την συνέχεια. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτή την ψηφοφορία.

Συνεπώς, αναμένεται ένα πραγματικό θρίλερ. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί η αδρεναλίνη πρόκειται να χτυπήσει “κόκκινο”! Πριν από την αποχώρηση, ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητού θα φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες και οι καβγάδες ιδίως στην καλύβα των Μπλε δίνουν και παίρνουν.

Survivor 06/04: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Λίγες ώρες πριν από την αποχώρηση της εβδομάδας, ο Σπύρος Μαρτίκας καταφέρεται ενάντια στον Άρη Σοϊλέδη. Τα παράπονά του είναι έντονα, ενώ αυτή τη φορά δεν φαίνεται να έχει εμπλακεί ο Κωνσταντίνος και αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο. Οι Μπλε μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν ανέβηκαν στην ψυχολογία τους, με τον Τάκη Καραγκούνια να απολαμβάνει την επαφή με την κόρη του, Ραφαηλία. Αν και το πένθος του είναι ακόμη βαρύ, καταφέρνει και βλέπει κάτι θετικό στο να κρατήσει την μνήμη του πατέρα του ζωντανή και να τον θυμάται η κόρη του με τα πιο ζεστά συναισθήματα.

Μετά τον αγώνα με έπαθλο φαγητό, το συμβούλιο του νησιού αποδεικνύεται “μπαρούτι”. Παρεξηγήσεις, παράπονα, αντιζηλίες, καταπιεσμένα συναισθήματα, όλα βγαίνουν στη φόρα. Και στο τέλος του επεισοδίου, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έρχονται αντιμέτωποι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού. Τα spoilers θέλουν την Ευριδίκη να αποχωρεί. Όμως, όπως πάντα, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Μείνετε συντονισμένοι για ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο του reality επιβίωσης, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ