Μαμά άρρωστου παιδιού ξεσπά: “Αγαπητοί αντιεμβολιαστές είστε ανεγκέφαλοι, υποστηρικτές ενός γελοίου κινήματος”

Αγαπητοί αντιεμβολιαστές «από άποψη» γονείς, Αυτός είναι ο 6 μηνών γιος μου που κόλλησε ιλαρά εν έτη 2018! Αν είναι δυνατόν. Ο γιος μου λόγω της μικρής του ηλικίας αλλά και ενός θέματος υγείας δεν μπορεί να εμβολιαστεί

Θεωρητικά θα τον προστάτευε η ανοσία της αγέλης. Πρακτικά αρρώστησε επειδή είστε ανεγκέφαλοι, υποστηρικτές ενός γελοίου κινήματος που ανάθεμα και αν ξέρετε τι υποστηρίζει ή απλά σας το είπε η ξαδέρφη του αδερφού της γειτόνισσας σας!

 Αγαπητοί αντιεμβολιαστές είστε ανεγκέφαλοι, υποστηρικτές ενός γελοιου κινήματος – Μαμά άρρωστου παιδιού ξεσπά - Εικόνα 2Αγαπητοί αντιεμβολιαστές είστε ανεγκέφαλοι, υποστηρικτές ενός γελοιου κινήματος – Μαμά άρρωστου παιδιού ξεσπά - Εικόνα 3Αν θέλετε να μην εμβολιάζετε είναι δικαίωμα σας αλλά είναι κ δικό μου δικαίωμα να μην φοβάμαι για το μωρό μου. Αν θέλετε να μην εμβολιάζετε να κρατήσετε τα παιδιά σας μακριά από δημόσιους χώρους. Αν θέλετε να μην εμβολιάζετε καθίστε σπίτι σας!

Έχετε ιδέα τι σημαίνει ιλαρά σε ένα βρέφος; Κατά την άποψή μου έχετε εγκληματική άγνοια κινδύνου! Τα εμβόλια κυρίες και κύριοι ούτε αυτισμό προκαλούν, ούτε καρκίνο, ούτε σου φυτρώνει 3ο πόδι! Απλά μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Είναι η αφορμή και όχι η αιτία! Άραγε εσείς οι «φτου κακά μακριά από εμάς τα εμβόλια, μας αρρωσταίνουν τα παιδιά μας» φάρμακα δε δίνετε; Αυτά δεν έχουν παρενέργειες κατά την άποψή σας; Απαιτώ σαν μαμά και μέλος της κοινωνίας να σέβεστε το δικαίωμα του παιδιού μου και του κάθε παιδιού στην υγεία! Αν είναι δυνατόν να γυρνάμε 100 χρόνια πίσω απ τη μ@λακια που σας δέρνει και να κινδυνεύουν τα παιδιά μας!

singleparent.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ