Άγριες Μέλισσες 14/4: Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση [trailer]


Σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου, στο νέο επεισόδιο της σειράς “Άγριες Μέλισσες“, θα δούμε πως o Κυριάκος ομολογεί στην Ουρανία πως ο Μεγαρίτης τον ανακάλυψε. Ο Λάμπρος προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Θόδωρο Ξανθό, αλλά αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος.

Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί, αλλά η μεταβίβαση έχει, ήδη, γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Οι δυο τους αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από ‘δω και πέρα.

Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα, που νιώθει εξευτελισμένη. Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή, αλλά η Ασφάλεια, ήδη, ψάχνει στο χωριό.

Η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ντούνια, που ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό. Ο Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει, την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι.

Δημιουργοί: Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Γιώργος Γάλλος, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Χρήστος Πλαΐνης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Νίκος Ψαρράς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Δανάη Λουκάκη, Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιάννης Νταλιάνης, Στέλλα Γκίκα, Δημήτρης Μαζιώτης, Συμεών Τσακίρης, Εύα Σιμάτου, Γιάννης Βασιλώτος, κ.ά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το trailer του αποψινού επεισοδίου:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ