Το ήξερες ότι το νέο σου ψυγείο μπορεί να…;


Η τεχνολογία προχωρά και αλλάζει τις συσκευές μας. Οι αλλαγές πλέον αφορούν το σύνολο των οικιακών συσκευών μας. Με τα σπίτια μας να οδεύουν ολοταχώς προς τα έξυπνα σπίτια, πάμε να δούμε αν ήξερες ότι το νέο σου ψυγείο μπορεί να…

Να σε βοηθήσει να κάνεις οικονομία

Αν δεν το ήξερες ένα ψυγείο είναι υπεύθυνο περίπου για το 13% της κατανάλωσης ρεύματος ενός νοικοκυριού. Η τεχνολογία ψύξης κάνει μεγάλη διαφορά και ένα σύγχρονο ψυγείο καλύτερης ενεργειακής κλάσης όχι μόνο προστατεύει το περιβάλλον αλλά μπορεί και να σου εξοικονομήσει μερικές εκατοντάδες ευρώ από το λογαριασμό ρεύματος! Πέρα από το λιγότερο ρεύμα όμως, ένα σύγχρονο ψυγείο κρατάει τα τρόφιμα πιο φρέσκα και για μεγαλύτερο διάστημα. Με διπλούς κομπρέσορες και αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας πετάς λιγότερα και άρα ζεις και πιο οικολογικά και πιο οικονομικά! Επίσης με τα μοντέρνα και πιο εργονομικά συρτάρια και καταψύκτες οργανώνεις πιο αποδοτικά τα ψώνια σου και μπορείς να εκμεταλλευθείς στο έπακρο εποχικές προσφορές!

Να συνδεθεί στο wifi σου

Σίγουρα κάτι έχεις ακούσει για smart homes και Internet Of Things, ε λοιπόν ναι! Το ψυγείο σου μπορεί πλέον να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο σου και να επικοινωνεί με το smart phone σου και όχι μόνο!

Οι δυνατότητες είναι πολλές. Μπορείς να βλέπεις μέσω του smartphone σου τα περιεχόμενα του ψυγείου σου για να ξέρεις κάθε στιγμή τι να ψωνίσεις. Κάποια άλλα μοντέλα μπορούν να τσεκάρουν τις ημερομηνίες λήξης για σένα και να σε βοηθάνε να φτιάχνεις τις λίστες για τα ψώνια. Μερικά μπορούν επίσης να σου βρίσκουν συνταγές ανάλογα με τα περιεχόμενα τους και να μην ξεμείνεις ποτέ από καλό φαγητό.
Και αν αυτά δεν σου φαίνονται αρκετά εντυπωσιακά, υπάρχουν ψυγεία με οθόνες αφής που σου επιτρέπουν να ακούς μουσική, να στριμάρεις περιεχόμενο και να έχεις virtual λίστες στην πόρτα του ψυγείου. Εφόσον έχεις και άλλες smart συσκευές, τι περιμένεις; Σύνδεσέ τις με το ψυγείο σου και έλεγξέ τις!

Να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και στιλάτη

Ένα σύγχρονο ψυγείο δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να είναι «έξυπνο» για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Οι νέες τεχνολογίες τους επιτρέπουν να χωράνε περισσότερα τρόφιμα με περισσότερη οργάνωση. Διαθέτουν ράφια από άκρη σε άκρη, διπλές πόρτες και πιο αποδοτικούς μηχανισμούς ώστε τα τρόφιμα και ποτά σου να διατηρούνται για περισσότερο χρονικό διάστημα φρέσκα. Μη ξεχνάς ότι περισσότερη οργάνωση σημαίνει και… άνεση!

Η καθημερινότητά σου γίνεται ευκολότερη και αυτό δεν μπορεί κάποιος να το αμφισβητήσει. Σκέψου ότι τα σχετικά «απλά» συστήματα παροχής νερού φροντίζουν πάντα όχι μόνο να πίνεις το νερό στη θερμοκρασία που επιθυμείς αλλά και να είναι πιο υγιεινό φιλτάροντάς το.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ