Αλωνίζει η ψευδομουφτεία Ξάνθης: Ανήρτησε τουρκική σημαία – Παρών και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ


Ανεξέλεγκτη η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη – Προπαγάνδα κατά της Ελλάδας, παρουσία βουλευτή του ΚΙΝΑΛ – Αλήθεια, εδώ δεν απειλείται η εθνική ασφάλεια; 

Σφοδρότατες αντιδράσεις και σχόλια έχει προκαλέσει η παρουσία του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Μπουρχάν Μπαράν σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία.

Είναι η πρώτη φορά κατ’ αρχάς που βλέπουμε τουρκική σημαία αναρτημένη σε εκδήλωση εγχώριου φορέα. Βεβαίως και στο παρελθόν είχαν πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις, ωστόσο, οι ψευτομουφτήδες κρατούσαν τα προσχήματα.

Φέτος όμως, οι καθοδηγούμενοι από τουρκικό κράτος ψευδομουφτήδες, αφέθηκαν ελεύθεροι να αλωνίζουν στη Θράκη, επιδιδόμενοι φυσικά σε ανήθικη προπαγάνδα κατά της Ελλάδας.

Όλα αυτά, παρουσία βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος κάθεται μάλιστα κάτω από την τουρκική σημαία.

Η ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής λέει: «Μετείχαμε στο ιφτάρ (σ.σ. γεύμα για το Ραμαζάνι) που οργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα η μουφτεία Ξάνθης. Στην εκδήλωση αυτή που τελέστηκε με μεγάλη συμμετοχή, συναντήθηκαν με τους ομογενείς μας ο κύριος Οκτάι Γιλμάζ-δήμαρχος του Γιλντιρίμ και ο βουλευτής Προύσας κύριος Οσμάν Μεστέν».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:

Κάτω ακριβώς από την σημαία διακρίνεται ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν. Όρθιος είναι ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Τέρμα δεξιά ο πρόξενος Ομέρογλου και δίπλα του ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Μέτε.

Αλήθεια, το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Προς το παρόν πάντως δεν βλέπουμε καμία αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη. Υποθέτουμε πως είναι ακόμα πρωί, γιατί η αφωνία τους μέχρι στιγμής είναι τουλάχιστον προκλητική.

Και μια τελευταία ερώτηση: Η εθνική μας ασφάλεια απειλείται από τη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα και απελάσαμε τους Ρώσους διπλωμάτες. Με αυτούς εκεί στη Θράκη, δεν απειλείται η εθνική ασφάλεια;


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ