Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Καβάκο


H συναυλία διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για την Ουκρανία και ειδικά για την ανέγερση του μαιευτηρίου της Μαριούπολης το οποίο βομβαρδίστηκε πρόσφατα

Ο Πρωθυπουργός, το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά την ολοκλήρωσης της συναυλίας για την Ουκρανία επισκέφθηκε στα καμαρίνια τον Λεωνίδα Καβάκο προκειμένου να τον συγχαρεί. Ο κ. Μητσοτάκης είχε μια εγκάρδια συνομιλία με τον σπουδαίο Ελληνα μουσικό, παρουσία και της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη και του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα.

Υπενθυμίζεται ότι η συναυλία διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για την Ουκρανία και ειδικά για την ανέγερση του μαιευτηρίου της Μαριούπολης το οποίο βομβαρδίστηκε πρόσφατα. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «ο Λεωνίδας Καβάκος είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει το θάρρος της γνώμης του και πράγματι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν χωρούν ούτε ίσες αποστάσεις ούτε γενικόλογες τοποθετήσεις ότι δήθεν είμαστε με την ειρήνη. Εδώ υπάρχει αμυνόμενος και είναι η Ουκρανία, υπάρχει επιτιθέμενος και είναι η Ρωσία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ