Βλεφαρίδες: 6 Tips για πλούσιες βλεφαρίδες


Δεν έχουν όλοι γεννηθεί με μακριές, πυκνές βλεφαρίδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τις αποκτήσετε. Όχι, δεν μιλάμε για ψεύτικες. Από έξυπνες μάσκαρα και θρεπτικά συστατικά μέχρι απλά κόλπα μακιγιάζ, έχουμε βρει 6 αλάνθαστες συμβουλές για να αποκτήσετε τέλειες, πλούσιες βλεφαρίδες που ονειρευόσασταν όλη σας τη ζωή.

6 συμβουλές ομορφιάς για άψογες βλεφαρίδες

  • Χρησιμοποιήστε διαφανές primer. Για να επιτύχετε πολύ μακριές βλεφαρίδες γρήγορα, περάστε ένα primer πριν εφαρμόσετε μάσκαρα.
  • Ζεστάνετε το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων σας. Πριν χρησιμοποιήσετε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες σας, θερμαίνετέ τες με το πιστολάκι. Αν τις ζεστάνετε, οι βλεφαρίδες σας θα διαρκέσουν περισσότερο όταν χρησιμοποιείτε το ψαλιδάκι σας. 
  • Χτενίστε τις βλεφαρίδες σας. Θα πρέπει να χτενίζετε τις βλεφαρίδες σας και να εφαρμόσετε μάσκαρα για να δημιουργήσετε μια πιο καθαρή όψη και να αποτρέψετε τη συσσώρευση.
  • Κόλπο με πούδρα. Ρίξτε τη βρεφική πούδρα πάνω από τις βλεφαρίδες σας πριν εφαρμόσετε μάσκαρα. Αυτό θα γεμίσει τις βλεφαρίδες σας. Αφού εφαρμόσετε μάσκαρα, θα φαίνονται πιο πυκνές.

  • Περιποιηθείτε τις βλεφαρίδες σας με καστορέλαιο.  Το καστορέλαιο έχει ωοθυλακιοτρόπους και θρεπτικές ιδιότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε λαμπερές και ογκώδεις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο ή μια μπατονέτα για να εφαρμόσετε καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε ή τζελ αλόης βέρα στο καστορέλαιο πριν την εφαρμογή. Αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό το πρωί. Χρησιμοποιήστε φλούδες λεμονιού για όγκο Οι φλούδες λεμονιού μπορούν να προσθέσουν όγκο στις βλεφαρίδες σας. Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένες φλούδες λεμονιού και μουλιάστε τις σε καστορέλαιο ή ελαιόλαδο για μερικές μέρες. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στις βλεφαρίδες σας και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα. Ξεπλύνετε το πρωί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ