Survivor ένωση: Ώρα για το φαντασμαγορικό πάρτυ της ένωσης! [trailer]


Μια υπέροχη ημέρα απόψε στο Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βάζουν τα καλά τους για να γιορτάσουν την ένωση.

Παρά τις όποιες έριδες και τις παρεξηγήσεις, παρά τα προβλήματα και τις αναποδιές, ήρθε η ώρα όλοι μαζί να χορέψουν και να τραγουδήσουν, Πρόκειται σαφώς για ένα αξιοθαύμαστο επίτευγμα, όπου ο καθένας από τους παίκτες ξεχωριστά κατάφερε να ολοκληρώσει. Πιο συγκεκριμένα, εβδομάδα με την εβδομάδα όλοι αναμετρήθηκαν με τους συμπαίκτες τους είτε ατομικά, είτε μέσω της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Και όλοι τους ανεξαιρέτως πέτυχαν να υπερισχύσουν έναντι του ανταγωνισμού. Γι’ αυτό και μόνο αξίζει να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα συναρπαστικό πάρτυ της ένωσης!

Survivor ένωση: Καθαρά ρούχα και γλέντι μέχρι πρωΐας

Οι παίκτες είναι κατενθουσιασμένοι, μιας και θα μπορέσουν επιτέλους να γλεντήσουν με την καρδιά τους, ξεφεύγοντας για λίγο από την σκληρή πραγματικότητα στο νησί. Θα φάνε και θα πιουν, θα κάνουν μπάνιο και θα φορέσουν όμορφα και καθαρά ρούχα. Όλα όσα τους έχουν λείψει για λίγο θα ξεχαστούν, καθώς πρόκειται για μια ημέρα χαράς για όλους τους. Καλεσμένος ο Νίκος Κουρκούλης, να βάλει φωτιά στην πίστα με τα ξεσηκωτικά του τραγούδια και με τις δεινές του ικανότητες ως entertainer. Αλλά παράλληλα, όλοι οι παίκτες θα διαγωνιστούν στο τραγούδι και θα αναδείξουν τα ταλέντα τους στον χορό. Οι συζητήσεις μεταξύ των παικτών θα διώξουν τις παλιές παρεξηγήσεις ή θα αποτελέσουν έναυσμα για άλλες, καινούριες. Και φυσικά, ο Σπύρος Μαρτίκας σε ρόλο Προφεσόρ θα τραγουδήσει “Oh Bella Ciao”. Τι άλλο να θελήσει κανείς σε αυτό το φοβερό πάρτυ;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ