Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση με Δρίτσα, αποβολή συνέδρου και «πυρά» από Καββαδία


Το προεδρείο του Συνεδρίου ανακάλεσε στη τάξη το μέλος του κόμματος, ζητώντας του να ανακαλέσει τα όσα είπε εναντίον του ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση επικράτησε στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα, ένας εκ των συνέδρων του απευθύνθηκε από τη σάλα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το σώμα.

Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με πληροφορίες είναι εργαζόμενος στο ναυπηγείο της Σύρου, διαφώνησε έντονα με τα όσα είπε ο πρώην υπουργός, με αποτέλεσμα να αντιδράσει με ανάρμοστο τρόπο, διακόπτοντας τον Δρίτσα.

Το προεδρείο του Συνεδρίου ανακάλεσε στη τάξη το μέλος του κόμματος, ζητώντας του να ανακαλέσει τα όσα είπε εναντίον του ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Αρνήθηκε να το κάνει, με αποτέλεσμα να διωχθεί από την αίθουσα. Πάντως, λίγο αργότερα, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, το εν λόγω στέλεχος βρήκε τον Θοδωρή Δρίτσα, του ζήτησε συγνώμη και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

«Πυρά» από Καββαδία

Το παραπάνω περιστατικό, σε συνδυασμό με τις λίγες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν χθες σε βάρος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, προκάλεσαν τον εκνευρισμό της «Ομπρέλας».

Η πρώην βουλευτής Αννέτα Καββαδία, απάντησε σε αυτά τα φαινόμενα με έντονο ύφος. Μάλιστα, επικαλέστηκε και τα όσα ακούστηκαν σε βάρος στελεχών όπως ο Νίκος Φίλης και ο Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια του προσυνεδριακού διαλόγου, κάνοντας λόγο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», που δεν έχουν καμία σχέση με την παράδοση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ