O Ντέιβιντ Μπέκαμ πήρε…κουνέλι και το ταΐζει στο στόμα – Το βίντεο που έγινε viral


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε ένα καρότο με το νέο κουνελάκι της οικογένειας το Πάσχα, σε ένα στιγμιότυπο που έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε δημιουργικός γιορτάζοντας φέτος το Πάσχα, αποφασίζοντας να… μοιραστεί ένα καρότο με το νέο κατοικίδιο της οικογένειας, ονόματι «Κόκο». Ο πρώην αστέρας των γηπέδων δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο φαίνονται ο ίδιος και το κουνελάκι…να τσιμπολογούν μαζί το λαχανικό.

«Καλό Σαββατοκύριακο του Πάσχα από τους Μπέκαμ και την Κόκο @victoriabeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harperseven ❤️», έγραψε στη λεζάντα ο 46χρονος Μπέκαμ.

https://www.instagram.com/p/CcaXw6loCBC

Η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, μοιράστηκε επίσης ένα γλυκό στιγμιότυπο με την Κοκό αγκαλιά με το μικρότερο παιδί τους, τη 10χρονη κόρη τους Χάρπερ. «Καλό Σαββατοκύριακο του Πάσχα!! Φιλιά από τη #HarperSeven & το λαγουδάκι Κόκο», έγραψε με τη σειρά της.

Ωστόσο, το Πάσχα δεν ήταν η μόνη γιορτή που γιόρτασαν οι Μπέκαμ αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Βικτόρια έγινε 48 ετών την Κυριακή και έλαβε μια σειρά από μηνύματα γενεθλίων από την οικογένεια και τους φίλους της μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/CcdGxJULAvr

«Χρόνια πολλά στην πιο εκπληκτική σύζυγο, μητέρα και επιχειρηματία ❤️», έγραψε ο Ντέιβιντ σε μια ανάρτηση συγκινητική που δείχνει το ζεύγος να ανταλλάσσει ένα φιλό με φόντο το ηλιοβασίλεμα. «Να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα γιατί σου αξίζει. Όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ»

https://www.instagram.com/p/CcXrq6RIynM

«Είσαι η καλύτερη μαμά, σε αγαπώ, χρόνια πολλά», έγραψε ο γιος τους Κρουζ, 17 ετών, ενώ ο Ρομέο, 19 ετών, πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά στον κόσμο, σε αγαπώ τόσο πολύ».

Εν τω μεταξύ, ο νιόπαντρος Μπρούκλιν Μπέκαμ μοιράστηκε ένα απλό στιγμιότυπο της μαμάς του στο Instagram Story του, γράφοντας: «Χρόνια πολλά μαμά @victoriabeckham σε αγαπώ». Η Βικτόρια δέχτηκε επίσης ευχές από τη νέα της νύφη, Νίκολα Πελτς.

Η 27χρονη Πελτς και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, 23 ετών παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα σε μια λαμπερή τελετή στο Palm Beach στο κτήμα της οικογένειάς της νύφης, παρουσία πολλών καλεσμένων απο το χώρο του θεάματος.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ