Ο Μπιλ Μάρεϊ κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα της νέας του ταινίας


Τα γυρίσματα της ταινίας «Being Mortal» έχουν σταματήσει λόγω της καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Μπιλ Μάρεϊ.

Ο Μπιλ Μάρεϊ κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Being Mortal» του Αζίζ Ανσάρι, με αποτέλεσμα να σταματήσει προσωρινά η παραγωγή.

Την καταγγελία διερευνά η Searchlight Pictures και σύμφωνα με πηγές δεν προέρχεται από τον Ανσάρι ο οποίος γράφει, σκηνοθετεί και παίζει στο φιλμ, ούτε όμως και από τον Σεθ Ρόγκεν που επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Η καταγγελία υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, η παραγωγή σταμάτησε τη Δευτέρα και τελικά ελήφθη η απόφαση για «πάγωμα» των γυρισμάτων καθώς συνεχίζεται η έρευνα και αποφασίζονται τα επόμενα βήματα. Το καστ και το συνεργείο ενημερώθηκαν για την αναστολή της παραγωγής χθες το βράδυ σε μια επιστολή που εστάλη από το στούντιο.

«Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ενημερωθήκαμε για μια καταγγελία και το εξετάσαμε αμέσως», ανέφερε το σημείωμα. Η Searchlight Pictures ανακοίνωσε ότι δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Μάρεϊ θα παραμείνει στην ταινία ή αν θα αντικατασταθεί.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2023. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν η προσωρινή διακοπή θα επηρεάσει την κυκλοφορία.

Αν και η φύση της καταγγελίας κατά του Μάρεϊ είναι άγνωστη, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα. Στην κωμωδία δράσης του 2000 «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», η πρωταγωνίστρια Λούσι Λιου, φέρεται να κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι την επέπληξε όταν ξαναδούλεψαν μια σκηνή χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος.

Η Λιου αναφέρθηκε στο περιστατικό για πρώτη φορά πέρυσι, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του Μάρεϊ «ασυγχώρητη και απαράδεκτη».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ