Ρύθμιση οφειλών: Τρία ψηφιακά βήματα για να βρείτε ΜΑΖΙ με τη doValue τη λύση που σας εξυπηρετεί


Ο απλός και άμεσος τρόπος να διευθετήσουμε τις υποθέσεις μας, με τη βοήθεια των ειδικών

Η πολυπλοκότητα συναλλαγών όπως είναι η ρύθμιση οφειλών με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους φορείς, αποτελεί συχνά αποτρεπτικό παράγοντα, ώστε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες συνεννοήσεις. Μπορεί να είναι και αιτία αναβλητικότητας, καθώς θεωρούμε ότι δύσκολα θα «βγάλουμε άκρη» επιχειρώντας μόνοι μας να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι αυτή η πράγματι δύσκολη διαδικασία να γίνει απλή και να μπορέσουμε να διευθετήσουμε το ζήτημα κατά το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Πράγματι, στην εποχή της ψηφιακής μεταρρύθμισης που ζούμε, αυτό μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, με τρία απλά ψηφιακά βήματα – αρκεί να έχουμε μαζί μας τη doValue και τις e-υπηρεσίες της. Μαζί, μπορούμε να βρούμε εύκολα, απλά και ηλεκτρονικά, τη λύση που μας εξυπηρετεί, τη λύση που θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε τις κινήσεις μας και να διευθετήσουμε το πρόβλημά μας οριστικά.

Τρία ψηφιακά βήματα για τη ρύθμιση οφειλών με τη doValue Greece

Με μόλις τρία ψηφιακά βήματα, από όπου κι αν βρισκόμαστε, χωρίς να περιμένουμε στις ουρές, να ανεβοκατεβαίνουμε ορόφους από τον έναν υπάλληλο στον άλλο και τελικά να μην μας φτάνει μία εργάσιμη ημέρα για να διεκπεραιώσουμε την υπόθεσή μας, μπορούμε να προχωρήσουμε στην υποβολή αιτήματος για τη ρύθμιση των οφειλών μας. Απευθυνόμαστε στη doValue Greece, που έχει δημιουργήσει μία σύγχρονη ιστοσελίδα, τη https://dovaluegreece.gr, μέσω της οποίας προχωράμε τη διαδικασία με την άνεσή μας.

Αρχικά, θα χρειαστεί να συμπληρώσουμε ψηφιακά τα απαραίτητα πεδία, τα οποία, ενδεικτικά είναι:

  • Το ύψος της δόσης που θα καταβάλλουμε
  • Τα απαιτούμενα έγγραφα
  • Τα προσωπικά μας στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας οφειλέτη.

Στη συνέχεια, το δεύτερο βήμα, είναι να λάβει το αίτημά μας μοναδικό αριθμό καταχώρησης, ο οποίος λειτουργεί ως αριθμός αναφοράς για μελλοντικές επικοινωνίες του με την υπηρεσία. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω του ψηφιακού εργαλείου είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου και αφορά στα στάδια εξέλιξης της επεξεργασίας του αιτήματός του.

Το τρίτο βήμα έρχεται με την ηλεκτρονική υπογραφή σύμβασης ρύθμισης e-Signature*, με την οποία υπογράφεται ηλεκτρονικά η σύμβαση ρύθμισης της οφειλής, μια διαδικασία που ολοκληρώνεται γρήγορα και με ασφάλεια. Η doValue αναλαμβάνει να ενημερώσει τον οφειλέτη, αμέσως μόλις εγκριθεί το αίτημα ρύθμισης της οφειλής του, με ποιον τρόπο μπορεί να υπογράψει, κάτι που μπορεί να γίνει και μέσω διαδικασίας τηλεδιάσκεψης, αναλόγως του είδους της οφειλής.

Με την ηλεκτρονική υπογραφή e-Signature κερδίζουμε ως οφειλέτες τόσο διότι δεν χρειάζεται να μετακινηθούμε για να υπογράψουμε, χάνοντας πολύτιμο χρόνο από την ημέρα μας, όσο και ως πολίτες, καθώς δεν χρειάζεται να εκτυπώσουμε αντίγραφο της σύμβασης ρύθμισης – καθώς το λαμβάνουμε ηλεκτρονικά στο email μας, περιορίζοντας σημαντικά το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον, μέσω της μείωσης της κατανάλωσης χαρτιού και μέσω της εξοικονόμησης φυσικών πόρων.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή διαδικασία, που ολοκληρώνεται σταδιακά, βήμα προς βήμα:

  • Πριν την ηλεκτρονική υπογραφή , υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσει ο ενδιαφερόμενος αναλυτικά τους όρους στη σύμβαση της ρύθμισης.
  • Για να ολοκληρωθεί η υπογραφή, απαιτείται η χρήση κωδικό μιας χρήσης (OTP), ο οποίος αποστέλλεται στο κινητό του οφειλέτη, που έχει δηλωθεί στην doValue Greece.
  • Αφού πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική υπογραφή, λαμβάνει ο ενδιαφερόμενος με email ηλεκτρονικό αντίγραφο της σύμβασης ρύθμισης με χρήση του email μέσω του οποίου δρομολογήθηκε η διαδικασία υπογραφής.

Πλέον, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, με τρία απλά και ψηφιακά βήματα που πραγματοποιούμε με τη βοήθεια της doValue Greece.

e-Υπηρεσίες στη νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού

Η doValue Greece, μέσω του νέου, καινοτόμου της site, παραμένει ψηφιακά στο πλευρό μας και στη συνέχεια, στηρίζοντας τις υποθέσεις μας με ποικίλους τρόπους. Από τη στιγμή που εγκρίνεται το αίτημα ρύθμισης οφειλών και η διαδικασία προχωρά, μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ηλεκτρονικά, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια την πληρωμή της οφειλής, χωρίς προμήθεια, μέσω της υπηρεσίας e-Payment. Αρκεί να έχουμε διαθέσιμη χρεωστική κάρτα (debit) και συγκεκριμένο email ώστε να μας αποστέλλονται τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε πληρωμή.

Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αίτησης ενημέρωσης για την οφειλή μας, με την υπηρεσία e-Aιτήματα αλλά και να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία Online Advisor, μέσω της οποίας έχουμε επικοινωνία με ασφάλεια, από όπου κι αν βρισκόμαστε μέσω τηλεδιάσκεψης, με συγκεκριμένο εκπρόσωπο της doValue Greece κατόπιν ραντεβού στην ώρα και ημέρα που μας εξυπηρετεί. Μαζί του μπορούμε να συζητήσουμε θέματα που αφορούν στη ρύθμιση της οφειλής, να ενημερωθούμε για τα προγράμματα ρύθμισης που έχουν σχεδιαστεί για εμάς, να σχεδιάσουμε μαζί το βέλτιστο πλάνο αποπληρωμής και να υποβάλλουμε το αίτημα, με την καθοδήγησή του.

Με τις e-Υπηρεσίες η doValue Greece παρέχει μια σειρά ψηφιακών λύσεων που διευκολύνουν τη ζωή, την καθημερινότητα και τις συναλλαγές μας, κάνοντας τη διαφορά μέσα από ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό περιβάλλον. Πλέον, η ρύθμιση οφειλών γίνεται μια απλή υπόθεση, μόλις τριών ψηφιακών βημάτων!

*Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους οφειλέτες των χαρτοφυλακίων Mexico Finance Designated Activity Company (DAC) και Frontier Issuer Designated Activity Company.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ