Επιτέλους μάθαμε τον επίσημο τίτλο του «Avatar 2»!


Η δεύτερη ταινία Avatar θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Δεκέμβριο του 2022.

Επιτέλους μάθαμε τον επίσημο τίτλο επερχόμενου σίκουελ Avatar 2. Η αποκάλυψη έγινε στο πάνελ του φετινού CinemaCon 2022 στο Λας Βέγκας. Έτσι, η συνέχεια της πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών θα λέγεται Avatar: The Way of Water και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Δεκέμβριο του 2022.

Τη δεύτερη ταινία Avatar γράφει και σκηνοθετεί ο δημιουργός των blockbusters, Τζέιμς Κάμερον και το σίκουελ θα είναι ένα από τα πολλά που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν. Συγκεκριμένα, το σχέδιο του Κάμερον κάνει λόγο για πέντε συνολικά ταινίες Avatar, οπότε όρεξη να έχετε να βλέπετε.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ, ο Κάμερον έστειλε στριμαρισμένο μήνυμα από τη Νέα Ζηλανδία όπου βρίσκεται για τις ανάγκες της παραγωγής, εστιάζοντας στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας 3D που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία.

«Κάνω ταινίες εδώ και 40 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο ξανά», δήλωσε ο σκηνοθέτης αναφερόμενος στο 3D, τις υποβρύχιες σκηνές, την ανάλυση αλλά και τα οπτικά εφέ που έχουν χρησιμοποιήσει πηγαίνοντας τη δεύτερη ταινία σε άλλο επίπεδο.

«Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να εξερευνήσω ξανά την Pandora με τους φίλους μας», πρόσθεσε ο Κάμερον. «Θέλαμε η επιστροφή μας στην Pandora να είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Ξεκίνησαμε για άλλα μια φορά να ξεπεράσουμε τα όρια του τι μπορεί να κάνει ο κινηματογράφος. Νομίζω ότι τα καταφέραμε», υποσχέθηκε ο σκηνοθέτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σίκουελ του Avatar, ο σκηνοθέτης θα εστιάσει στα αχαρτογράφητα νερά του ωκεανού της Pandora. Στο καστ θα συναντήσουμε τους Ζόε Ζαλντάνα, Στίβεν Λανγκ, Κέιτ Γουίνσλετ, Βιν Ντίζελ, Σιγκούρνϊ Γουίβερ, κ.ά.

Μετά από αρκετές καθυστετήσεις, το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2022.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ