Η μικρή κόρη του Τραμπ βρήκε νέο σύντροφο στη Μύκονο: Τον λένε Μπούλος (pics)

Η σχέση τους είναι σχετικά πρόσφατη και οι δύο τους γνωρίστηκαν ενώ ήταν σε διακοπές στην Μύκονο

Ο Μπούλος μεγάλωσε στο Λάγος, την μεγαλύτερη πόλη της Νιγηρίας – μια χώρα που ο πατέρας της, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, είχε χαρακτηρίσει «χώρα του κ@λου».

«Η Τίφανι είναι χαρούμενη που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει την σχέση της κρυφή από τον κόσμο» εξήγησε η πηγή στο Page Six. Αλλά τον παρουσίασε ήδη στην οικογένειά της, την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Μάικλ είναι ένας πολύ ευφυής νεαρός άνδρας από μια σπουδαία οικογένεια. Δεν υπήρξε καμία αναφορά στο ατυχές σχόλιο του προέδρου για τα αφρικανικά έθνη».

Ποιος είναι ο Μπούλος

Η οικογένειά του κατάγεται από τον Λίβανο. Ο Μπούλος φοίτησε σε ένα ελίτ διεθνές σχολείο στην Νιγηρία ενώ ο αδερφός του Φάρες, είναι ηθοποιός και ράπερ που παίζει με το όνομα Farastafari.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Currently studying for exams in the ❄️ and missing the ☀️#finals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις


Η οικογένεια του Μπούλου ίδρυσε τις επιχειρήσεις Boulos Enterprises και τον δημόσιο ελεγχόμενο όμιλο SCOA Nigeria, ο οποίος έχει συμφέροντα στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, των κατασκευών, των οχημάτων και του εξοπλισμού. Η έδρα του νεαρού δισεκατομμυριούχου είναι στο Λονδίνο.

Η Τίφανι και ο Μπούλος γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ενώ έκαναν διακοπές στη Μύκονο. Η Τίφανι ήταν στο νησί μαζί με την Λίντσεϊ Λόχαν. Μάλιστα, είχε χωρίς από τον προηγούμενο σύντροφό της, τον Τος Μεκάνικ, με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι, την περασμένη άνοιξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Take me back ?☀️?#sunrise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις


Το νεαρό ζευγάρι έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί τον Σεπτέμβριο σε μια επίδειξη της Taoray Wang κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here