Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Το «αντίο» στον Βασίλη Ντινόπουλο


Ο Βασίλης Ντινόπουλος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια από τον πατέρα του, Αργύρη Ντινόπουλο.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά τον Βασίλη Ντινόπουλο, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών. Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια, από τον πατέρα του, Αργύρη Ντινόπουλο.

Σε ανάρτησή του το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αναφέρει:

«Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινόπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021.
Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του».

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλειος – Σπυρίδων Ντινόπουλος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής, από τον πατέρα του και πρώην υπουργό Εσωτερικών, με τη βοήθεια κλειδαρά, στο διαμέρισμά του στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις που του έκαναν οι συγγενείς του με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

Η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Βασίλειος- Σπυρίδωνας Ντινόπουλος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος. Πιθανότατα υπέστη υπογλυκαιμία, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την κρίση υπογλυκαιμίας, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή.

Βασίλης Ντινόπουλος: Τα σπαρακτικά μηνύματα των δικών του ανθρώπων – Αύριο η κηδεία

Ο Βασίλης Ντινόπουλος απασχολούνταν επαγγελματικά στον χώρο της παραγωγής ταινιών. Μάλιστα, σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, είχε αρκετά μεγάλη εμπειρία.

Συγγενείς και φίλοι του έχουν γράψει ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό του στον λογαριασμό του στο Facebook όπου αναφέρουν στα ελληνικά και τα αγγλικά ότι:

«Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Πολλοί είναι οι φίλοι του που αρνούνται να πιστέψουν ότι ο Βασίλης δεν είναι πια στη ζωή.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Βασίλη», γράφει μια φίλη του. «Δεν υπάρχουν λόγια. Περίμενα ότι θα ξαναδουλεύαμε σύντομα και πάλι μαζί. Καλό ταξίδι Βασίλη. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την αμεσότητα σου στην πρόσφατη μας συνεργασία. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια», έγραψε άλλος φίλος του.

«ΣΟΚ, ψέματα; Δεν είναι αλήθεια. Συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι», έγραψε άλλη φίλη του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ