Βρέθηκε στην Αθήνα το χρυσό Rolex των 85.000 ευρώ που είχε κλαπεί το 2017 στην Κοπεγχάγη


Ένα σπάνιο, υπερπολυτελές και εξαιρετικά ακριβό ρολόι, μάρκας Rolex, το οποίο είχε κλαπεί το 2017 από επαγγελματίες ληστές από κοσμηματοπωλείο της Κοπεγχάγης Δανίας, εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα.

Μετά από συνεργασία των Ελλήνων αστυνομικών με τις Αρχές της Δανίας το χρυσό ρολόι εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης στην Αθήνα, όπου είχε παραδοθεί για επισκευή.

Η αξία του ρολογιού ανέρχεται στις 85.000 ευρώ. Στο γραφείο τεχνικής υποστήριξης το παρέδωσε για επισκευή μία 35χρονη Αλβανίδα.

Το Ρόλεξ ειχε κλαπει το 2017 απο την Κοπεγχάγη

Η εταιρία και το γραφείο επισκευής δεν είχαν ιδέα για το γεγονός ότι το ρολόι ήταν κλεμμένο. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το χρυσό Rolex είχε κλαπεί στις 13 Νοεμβρίου 2017 από επαγγελματίες ληστές που είχαν εισβάλει σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη. Η ληστεία είχε χαρακτηριστεί κινηματογραφική.

Η 35χρονη Αλβανίδα που το είχε στην κατοχή της και το έδωσε για επισκευή στην Αθήνα φέρεται να το αγόρασε το 2018 από την Αλβανία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ληστές που το άρπαξαν από το κοσμηματοπωλείο της Δανίας το διοχέτευσαν στην Αλβανία, ενδεχομένως μαζί με άλλα κλοπιμαία.

Το ρολόι επεστράφη στις Αρχές της Δανίας, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ