Πλατινένιο Ιωβηλαίο: «Μπλοκάρει» η βασίλισσα Ελισάβετ τις κάμερες του Netflix για Χάρι και Μέγκαν


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ δεν θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια της έναρξης των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ όμως θα βρεθούν στην Βρετανία για πρώτη φορά μετά το Megxit – Η απόφαση του Παλατιού για τις κάμερες του Netflix που θα φέρουν μαζί τους

Το προσωπικό του Παλατιού του Μπάκιγχαμ σχεδιάζει να μπλοκάρει τις κάμερες του Netflix που συμμετέχουν στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν όταν το ζευγάρι επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις εκδηλώσεις του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να επιστρέψουν μαζί στην Βρετανία για πρώτη φορά μετά το Megxit προκειμένου να συμμετάσχουν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας αν και τους απαγορευτεί η παρουσία στο μπαλκόνι του παλατιού για την τελετή «Trooping the Color».

Αν και οι Σάσεξ δεν θα παραστούν στο μπαλκόνι μαζί με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη αναμένεται – σύμφωνα με την Daily Mail να τραβήξουν τα βλέμματα στους εορτασμούς. Το γεγονός αυτό μάλιστα προκαλεί μεγάλη ανησυχία σε όσους ασχολούνται με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων αφού σκοπεύουν να έχουν μαζί τους και κάμερες για το ντοκιμαντέρ που θα γυρίσουν για λογαριασμό του Netflix.

Πηγές του παλατιού αναφέρει στη Sun: «Ακόμα κι αν αποδεχτούν ότι το συνεργείο Netflix δεν μπορεί να πάει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για γυρίσματα, θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα – και αναστάτωση στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους».

Παρόλα αυτά το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι «μια ομάδα εργαζομένων στο Παλάτι θα είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να παρακολουθεί πολύ στενά το συνεργείο με τις κάμερες και να επέμβει εάν χρειαστεί».

Η μεγαλειώδης σκηνή για την συναυλία στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά οι εικόνες της θεαματικής σκηνής 360 μοιρών που θα φιλοξενήσει δεκάδες αστέρια της ποπ στην συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με την Daily Mail η σκηνή θα περιβάλλει το Μνημείο της Βασίλισσας Βικτώριας μπροστά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου 22.000 άτομα, μεταξύ των οποίων μέλη της βασιλικής οικογένειας, θα συγκεντρωθούν για να παρακολουθήσουν το Platinum Party του BBC στο Παλάτι το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου.

Οι εντυπωσιακές εικόνες του BBC δείχνουν ότι η δομή της σκηνής απλώνεται σε ένα κύκλο γύρω από το ιστορικό μνημείο ενώ στο παλάτι – που αποτελεί μέρος του σκηνικού – θα προβάλλονται εικόνες της Βασίλισσας ενώ φώτα να ακτινοβολούν εστον νυχτερινό ουρανό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ