Υγειονομικοί Υπάλληλοι Λος Άντζελες: Ζήτησαν από τους κατοίκους να κάνουν τεστ covid πριν γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας


Υγειονομικοί Υπάλληλοι Λος Άντζελες: Οι υγειονομικοί υπάλληλοι της κομητείας του Λος Άντζελες ζήτησαν από τους κατοίκους να κάνουν τεστ για την COVID πριν γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας Οι νοσηλείες έχουν μειωθεί ελαφρώς σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα Οι υγειονομικοί υπάλληλοι της κομητείας του Λος Άντζελες προειδοποίησαν τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί την Ημέρα της Μητέρας, καθώς τα κρούσματα COVID-19 αυξάνονται ξανά. «Δεδομένου ότι ο ιός εξαπλώνεται με υψηλό ρυθμό, η δημόσια υγεία ζητά από όλους όσοι συγκεντρώνονται να γιορτάσουν και να τιμήσουν τις μαμάδες και τις γιαγιάδες τους αυτό το Σαββατοκύριακο να κρατούν η μία την άλλη ασφαλή κάνοντας τεστ πριν συγκεντρωθούν, μένοντας έξω όσο το δυνατόν περισσότερο και φορώντας μάσκες όταν βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους.», ανέφερε σε μήνυμα το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Το μήνυμα ήρθε εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων στην κομητεία του Λος Άντζελες.

Στατιστικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή έδειξαν ότι η κομητεία ανέφερε περισσότερα από 3.000 νέα κρούσματα, έξι θανάτους και περισσότερες από 230 εισαγωγές στα νοσοκομεία – κάτι που ήταν ελαφρά πτώση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με κρατικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Κυριακή, οι νοσηλείες που σχετίζονται με την COVID μειώθηκαν κατά 10 άτομα σε 248, με τον αριθμό των ασθενών στην εντατική, 33, να παραμένει αμετάβλητος από την προηγούμενη μέρα.

Τα κρούσματα παραμένουν σημαντικά λιγότερα από την κορύφωσή τους στα μέσα Ιανουαρίου, όταν η κομητεία του Λος Άντζελες αντιμετώπιζε περισσότερα από 40.000 νέα κρούσματα COVID την εβδομάδα εν μέσω της χειμερινής αύξησης της παραλλαγής Omicron.

«Καθώς η κομητεία του Λος Άντζελες συνεχίζει σε αυτή τη διαφορετική φάση της πανδημίας, ο στόχος της Δημόσιας Υγείας δεν έχει αλλάξει και θα εργαστούμε με τους συνεργάτες μας για να μειώσουμε τις σοβαρές ασθένειες και τους θανάτους από την COVID-19», είπε η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Μπάρμπαρα Φερέρ σε δήλωση.

«Απλώς δεν είναι σωστό να ανεχόμαστε τη δυσαναλογία που οδηγεί σε υψηλότερα ποσοστά ασθένειας, θανάτου και μακροχρόνιας αναπηρίας μεταξύ ορισμένων κατοίκων και εργαζομένων, όταν υπάρχουν συλλογικές στρατηγικές πρόληψης που μπορούν να μετριάσουν τη διάδοση και τη σοβαρή ασθένεια».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ