Φρενίτιδα για τον χαμένο θησαυρό του Χίτλερ – Πού αναζητούν τα θαμμένα 235 εκατομμύρια ευρώ


Σε ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού έχουν επιδοθεί χιλιάδες άνθρωποι με έπαθλο τον θησαυρό που είχε θάψει ο Αδόλφος Χίτλερ!

Εδώ και δεκαετίες, οι μύθοι γύρω από τον Αδόλφο Χίτλερ έχουν γιγαντωθεί. Ένας εξ αυτών; Ο αμύθητος θησαυρός που θρυλείται πως έθαψε κάπου στην Ευρώπη για να μην πέσει στα χέρια των δυνάμεων της Αντάντ.

Σήμερα, εν έτει 2022, αυτός ο μύθος είναι που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους κυνηγούς θησαυρών όλο του πλανήτη, καθώς έχουν μετακομίσει στην Πολωνία αναζητώντας τον.

Το μέρος δεν επιλέχθηκε φυσικά τυχαία καθώς πριν από κάποια χρόνια μια ομάδα, υπό την ηγεσία του Roman Furmanika από το Silesian Bridge Foundation, ανακάλυψε ένα μεγάλο βαρέλι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το βαρέλι βρέθηκε στην πόλη Minkowskie, κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό το οποίοι οι Ναζί χρησιμοποιούσαν ως οίκο ανοχής.

Το βαρέλι εντοπίστηκε σε χαμηλά, σχετικά, βάθος στο έδαφος και η ομάδα έφτασε στην ανακάλυψή του από ένα μυστικό έγγραφο των Ναζί, ένα ημερολόγιο μέλους των SS και έναν χάρτη.

Μέρος του ημερολογίου, ανέφερε που ήταν θαμμένο το βαρέλι και κάπως έγινε η ανακάλυψή του.

Το τι υπάρχει μέσα ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό καθώς δεν έχει ανοιχτεί το βαρέλι, ωστόσο ένα άλλο έγγραφο επιβεβαιώνει πως υπάρχουν θαμμένα και άλλα παρόμοια βαρέλια τα οποία έχουν κρυμμένα διάσημα έργα τέχνης, χρυσές λίρες, κοσμήματα και κειμήλια ανεκτίμητης αξίας.

Η ομάδα έχει εντοπίσει 10 πιθανά μέρη για ανασκαφές και δηλώνει αποφασισμένη να τα καταφέρει…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ