Συλλαλητήριο για την ελληνοαμερικανική Συμφωνία στα Προπύλαια – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί


Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας καθώς εξαIτίας πορείας συγκέντρωσης έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων

«Λόγω συγκέντρωσης – πορείας ατόμων κλειστή είναι κλειστή για την κυκλοφορίας των οχημάτων η οδός Πανεπιστημίου, η οδός Σταδίου, η Λ. Αμαλίας και η Βασ. Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη», αναφέρεται στην ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ..

Οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και στέλνουν μήνυμα ακύρωσης της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις βάσεις και ενάντια σε κάθε εμπλοκή της χώρας.

Το συγκεντρωμένο πλήθος απαιτεί να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές και να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Επίσης, να σταματήσει η «συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα».

Στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια μετέχουν η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, εργατικά σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς των αυτοαπασχολουμένων, των γυναικών και της νεολαίας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ