Αγριότητα στη Νιγηρία: Ξυλοκόπησαν και έκαψαν μαθήτρια για ένα «βλάσφημο» σχόλιο στο WhatsApp


H δολοφονία της νεαρής στη Νιγηρία σημειώθηκε σε σχολή στα βορειοδυτικά της χώρας

Φρικτό θάνατο από συμμαθητές της που αρχικά την ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά βρήκε μια νεαρή στη Νιγηρία. Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε για ένα «βλάσφημο» μήνυμα που έστειλε σε ομάδα στο WhatsApp.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα ενώ το σχολείο στο οποίο φοιτούσε η άτυχη Ντέμπορα Σάμουελ και το οποίο βρίσκεται στη βορειοδυτική Νιγηρία, έκλεισε μετά την άγρια δολοφονία.

To θύμα της άγριας επίθεσης στη Νιγηρία

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στους αστυνομικούς «υπάρχει μια ομάδα στο WhatsApp που χρησιμοποιούν μαθητές και ένας εξ αυτών, ένας Μουσουλμάνος, ανήρτησε ένα θρησκευτικό κομμάτι το οποίο το θύμα σχολίασε».

Σύμφωνα με τον ίδιο «το θύμα άφησε ένα ηχητικό το οποίο περιείχε βλάσφημα σχόλια για τον Μωάμεθ και αυτό πυροδότησε τις εξελίξεις». Κατά την ίδια πηγή οι άνδρες της ασφάλειας του σχολείου προσπάθησαν να σώσουν την κοπέλα αλλά δεν τους το επέτρεψαν οι υπόλοιποι μαθητές.

«Αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα και πυροβόλησαν στον αέρα για να διαλύσουν το πλήθος αλλά οι μαθητές επέμειναν» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν. Σύμφωνα με τον ίδιο «η αστυνομία θυσίασε την κοπέλα αφού δέχθηκε πέτρες και ξύλα από τους μαθητές. Στη συνέχεια οι μαθητές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την κοπέλα και της έβαλαν φωτιά».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ