Παντελής Καναράκης για Βίκυ Κάβουρα: Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει [vid]


Ο Παντελής Καναράκης είναι ένας ταλαντούχος performer που ίσως οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει με σατιρικά τραγούδια, όπως η Μπουρνουζοπετσέτα. Έχει ωστόσο διαγράψει μια πολύ πλούσια πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Χτες βράδυ ήταν καλεσμένος στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή After Dark. Μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πρόσφατη έριδα που έχει δημιουργηθεί με την Βίκυ Κάβουρα με αφορμή μια θεατρική παράσταση.

Τι δήλωσε ο Παντελής Καναράκης

Ο γνωστός ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια του. Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Περνώντας τα χρόνια και καθώς έρχεται και το γήρας ένα από τα καλά είναι ότι ο καθένας έχει χαράξει την πορεία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει ή ξέρει τι να περιμένει από σένα. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια είναι θέση μου να μη σχολιάζω δηλώσεις κανενός ακόμα και όταν αναφέρονται στο πρόσωπό μου, όπως δεν μίλησα δεν μιλάω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αληθές ή ψευδές. Έχω διαλέξει μια θέση και το υπερασπίζομαι. Αισθάνομαι καλά, μη δηλώνοντας τίποτα. Δεν καταπιέζομαι στη ζωή μου…”

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Κάβουρα είχε αναφερθεί εναντίον του Παντελή Καναράκη λέγοντας: “Έχω μείνει μισή, δεν τρώω. Δεν μπορώ να φάω, λόγω άγχους. Τώρα τελευταία ανησυχώ λίγο για την υγεία μου. Κάνω δύο μήνες πρόβες για μία παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία τελικά δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί, είναι πολύ χοντρό, είναι βαρύ και με έχει πειράξει πάρα πολύ. Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας, αλλά περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση από τον ίδιο. Σε αυτό το χώρο δεν υπάρχει μόνο σεξουαλικός εκβιασμός και bullying, υπάρχει και ο οικονομικός εκβιασμός. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε “αυτό και άμα σου αρέσει”; Είναι ξεκάθαρα προσβολή και απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα”.

“Το ποσό ήταν συμφωνημένο δύο μήνες πριν, όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες και άλλαξε τώρα στο 1/4 του χαμηλού ποσού που παίρναμε ήδη. Επειδή αυτό που άκουσα ήταν “μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες”, σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Στήριξα πολύ τον Παντελή, αλλά δεν το πήρα πίσω. Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω και να μην το πω, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Εγώ είμαι αποφασισμένη να το σταματήσω, βαρέθηκα κιόλας. Για την ψυχούλα μας το κάνουμε, πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ