3D nails: Tα 3D nails ήρθαν για να μείνουν!


Το 3D nail art είναι τρισδιάστατο έργο τέχνης που δημιουργείται στα νύχια. Συνήθως, το σχέδιο δημιουργείται σε ακρυλικά ή ψεύτικα νύχια, τα οποία στη συνέχεια εφαρμόζονται πάνω από τα φυσικά νύχια του χρήστη. Για να δημιουργήσει τα σχέδια, ο καλλιτέχνης προσθέτει χρωματιστό ακρυλικό σε ένα καλούπι χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και περιμένει να σκληρύνει. Μόλις το υλικό είναι έτοιμο, ο καλλιτέχνης το αφαιρεί από το καλούπι και το κολλάει στα ψεύτικα νύχια. Οι μη ακρυλικές επιλογές περιλαμβάνουν πολύτιμους λίθους και άλλα υλικά αρκετά μικρά για να κολληθούν στα νύχια. Η τρισδιάστατη τέχνη νυχιών λειτουργεί καλύτερα σε ακρυλικά νύχια.

Το 3D nail art ήρθε για να εντυπωσιάσει

Τα λουλούδια είναι μια από τις πιο κοινές δημιουργίες τρισδιάστατης τέχνης νυχιών και τα πέταλα και τα φύλλα κολλάνε από την επιφάνεια του νυχιού για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να φορούν τέχνη νυχιών απλώς και μόνο επειδή φαίνεται διαφορετικό και ελκυστικό, αν και πολλοί το χρησιμοποιούν για ειδικές επίσημες περιστάσεις, όπως έναν γάμο. Όταν σχεδιάζει το τρισδιάστατο κομμάτι, ο καλλιτέχνης ξεκινά με ένα έγχρωμο φόντο στο ίδιο το νύχι. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο μια διαφανής επίστρωση για λάμψη ή μια πολύχρωμη επίστρωση με γκλίτερ για επιπλέον λάμψη. Το κομμάτι προστίθεται από πάνω χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα διαφανούς κόλλας. Συχνά, η τρισδιάστατη τέχνη είναι πολύχρωμη και μπορεί να βαφτεί με ένα διαφανές ή glitter βερνίκι νυχιών. Τα στρας είναι ένα δημοφιλές αντικείμενο που χρησιμοποιείται στην τρισδιάστατη τέχνη νυχιών.

Η τέχνη νυχιών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για να αποφευχθεί το σπάσιμο των τρισδιάστατων δημιουργιών. Ενώ τα κομμάτια μπορούν να εφαρμοστούν σε πραγματικά νύχια, συχνά ταιριάζουν καλύτερα στα ακρυλικά επειδή τα νύχια είναι πιο δυνατά και μακρύτερα, παρέχοντας περισσότερο χώρο για το κομμάτι. Όταν η χρήστης θέλει να εφαρμόσει η ίδια την τέχνη, τα ψεύτικα νύχια είναι πολύ πιο εύκολο να δουλέψουν από τα δικά της νύχια. Τα νύχια μπορούν να προσχεδιαστούν και να πωληθούν σε έναν πελάτη ή ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το σχέδιο πριν δημιουργηθούν. Η τρισδιάστατη τέχνη νυχιών πρέπει να εφαρμόζεται σε νύχια που έχουν καθαριστεί και προετοιμαστεί.

Οι πελάτες μπορούν να λάβουν θεραπείες 3D nail art σε επαγγελματικά ινστιτούτα νυχιών ή μπορούν να επιλέξουν να δοκιμάσουν τη διαδικασία στο σπίτι. Η θεραπεία σε ένα κομμωτήριο είναι συνήθως πιο ακριβή από ένα τυπικό μανικιούρ και είναι αρκετά ακριβή, ανάλογα με το κομμωτήριο. Το κόστος για το σπίτι ποικίλλει ευρέως ανάλογα με το κόστος των επιλεγμένων καλουπιών, το ακρυλικό υλικό και τις προμήθειες και τα ψεύτικα νύχια. Μαθήματα και σχέδια νυχιών είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν αυτήν την τεχνική μόνοι τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ