Τζορτζ Τσούνης: Στρατηγικός εταίρος και σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα


Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, μετά το τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν είχε συνομιλία με Έλληνες απεσταλμένους του Τύπου και έδωσε το στίγμα για τη θητεία του στην Αθήνα.

Στην Ουάσιγκτον για το διήμερο ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται το Newsbomb.gr και η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις. Το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας (16/5), ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε ανοικτή συζήτηση στο Gaston Hall του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν, με τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Ιγκνάτιους, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης.

Μετά το τέλος της ανοικτής συζήτησης, ο κ. Τσούνης είχε συνομιλίες με τους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το ταξίδι του πρωθυπουργού στην αμερικανική πρωτεύουσα. Εκεί, μεταξύ άλλων έδωσε ένα πρώτο στίγμα για το πώς έχει οραματιστεί τη θητεία του ως επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Ο κ. Τσούνης ανέφερε πως θα προσπαθήσει και θα εργαστεί σκληρά έτσι ώστε να χτιστούν στέρεες και γερές βάσεις στις σχέσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τις ΗΠΑ, οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξαιρετικό σημείο. «Οι ΗΠΑ θεωρούν στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούνης.

Όπως ανέφερε, σύντομα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους έτσι ώστε να ξεκινήσει μια ουσιαστική συνεργασία και των δυο πλευρών.


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπ’οψη,αυτη τη σκατοσακουλα την φυτεψανε κατι λαμογια,πως αυτο το κωλοπαιδο καποια κρατικοδιαιτα καθαρματα,πετωντας εξω τον Μειμαρακη.Οχι οτι ειναι της εμβελειας του Κουλη σε αχρηστια και προδοσια,αλλα μην περιμενετε και πολλα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ