Βασίλισσα Ελισάβετ: Η συγκίνησή της για τον πρίγκιπα Φίλιππο (vid)


Tο βράδυ της Κυριακής (15/5) ήταν η πρώτη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, κατά το οποίο γιορτάζονται τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε το μπαστούνι του συζύγου της, του αείμνηστου πρίγκιπα Φίλιππου και επέλεξε ένα βοήθημα για να στηρίξει τα βήματά της, λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Συνήθως κρατά το μπαστούνι του πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά για την εκδήλωση της Κυριακής προτίμησε κάτι πιο σταθερό.

Έδειχνε κεφάτη, ενώ συνοδευόταν από τον μικρότερο γιο της, πρίγκιπα Έντουαρντ. Η βασίλισσα έγινε δεκτή με χειροκροτήματα καθώς έφτασε στην αρένα του κάστρου στο Royal Windsor Horse Show. Διασημότητες όπως ο Τομ Κρουζ, η Έλεν Μίρεν και η Κάθριν Τζένκινς εμφανίστηκαν επίσης στη μεγάλη γιορτή που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης και εγκαινιάζει το «πάρτι» για τα 70 χρόνια της βασίλισσας στο θρόνο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Daily Mail, έντονη ήταν η συγκίνηση όταν η εγγονή της Λαίδη Λουίζ θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του παππού της, πρίγκιπα Φίλιππου, εισήλθε στον χώρο οδηγώντας την άμαξα του εκλιπόντος στο τέλος της εκδήλωσης.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ