Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του Δικαστηρίου


Ένοχος κηρύχθηκε τη Δευτέρα (16/5) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θανάτωσης ζώου, της ψεύδους καταγγελίας και ψεύδους κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση ομόφωνα.

Την ποινή των ισοβίων και 11,5 ετών καθείρξεως επέβαλε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε μία σύντομη δήλωση στην «Το Πρωινό». «Δεν έχω να σας τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν», είπε.

Την ίδια ώρα, έκτακτη είδηση σε όλα τα βρετανικά ΜΜΕ έγινε η είδηση της καταδίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση στην χώρα μας τα ΜΜΕ της Αγγλίας όπως η Daily Mail, o Independent, η Mirror κ.α. έβγαλαν έκτακτη είδηση την απόφαση για την υπόθεση που πέρσι συγκλόνισε το πανελλήνιο. «Ένοχος ο πιλότος» έγραψαν τα βρετανικά ΜΜΕ προσθέτοντας ότι μετά τη δολοφονία ο δράστης «επινόησε ένα περίτεχνο σχέδιο» αναφορικά με το ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ