Απολογείται σήμερα ο πρώην συνεργάτης των Πυξ Λαξ


Το κατώφλι της 14ης ανακρίτριας θα περάσει σήμερα ο 69χρονος πρώην συνεργάτης των Πυξ Λαξ, που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες αφορούν τέσσερα κορίτσια, τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013. Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε. Πληροφορίες αναφέρουν ήδη είχε εκδιωχθεί και από τα δύο κάμπινγκ όταν οι ιδιοκτήτες τους είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ, ο μηνυόμενος και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα, ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο “για το κατούρημα στη θάλασσα”, βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο», φέρεται να έχει καταθέσει μία από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίησή της σε περίοδο που ήταν ανήλικη.

«Υστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω. Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ο μηνυόμενος βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν “να παίζει” μαζί τους. Αυτό που μου έκανε με τάραξε. Για αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του…» ανέφερε η ίδια.

Ο 69χρονος μουσικός βρίσκεται αντιμέτωπος και με άλλη υπόθεση, η οποία διεκόπη για τις 17 Ιουνίου και αφορά σε αποπλάνηση 8χρονου κοριτσιού. Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση είχε καταδικαστεί κατά πλειοψηφία 5-2 σε πρώτο βαθμό τον Απρίλιο του 2019, για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών, χωρίς ελαφρυντικά. Ωστόσο, του χορηγήθηκε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

Η αρχή της ιστορίας τοποθετείται στο 2011 σε παραθεριστική περιοχή της ανατολικής Αττικής. Το σπίτι της οικογένειας της ανήλικης, βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το εξοχικό του ντράμερ, ο οποίος θεωρείτο από τους γείτονες πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Μάλιστα , οι γείτονες άφηναν τα παιδάκια τους να παίζουν έξω από το σπίτι του, καθώς ο ίδιος τούς έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη.

Όμως, το Μάιο του 2013 ένα ζευγάρι γειτόνων απαγόρευσε στο παιδί του να πηγαίνει στο σπίτι του 60χρονου τότε μουσικού. Αυτή η απόφαση προβλημάτισε τη μητέρα της 8χρονης, που αποφάσισε να διερευνήσει τους λόγους πίσω από την απόφαση των γειτόνων της. Δυστυχώς, το κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα του ότι «κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι του, τού έβαζε παιδικές ταινίες και βιντεοκλίπ, και όσο αυτό παρακολουθούσε εκείνος τη θώπευε, ενώ άλλες φορές έβαζε το χέρι του κοριτσιού στα γεννητικά του όργανα».

Αμέσως η οικογένεια απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου η 8χρονη εξετάστηκε από εξειδικευμένη πραγματογνώμονα αξιωματικό και περιέγραψε όσα συνέβαιναν στο σπίτι του ντράμερ. Αρχικά εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα τον

Μάρτιο του 2017, το οποίο έβρισκε ανεπαρκείς τις ενδείξεις για όσα είχαν καταγγελθεί, αλλά ο εισαγγελέας Εφετών, αξιολογώντας ως ελλιπώς αιτιολογημένο το βούλευμα, άσκησε έφεση, η οποία οδήγησε σε παραπομπή του μουσικού τον Αύγουστο του 2017 και στη συνέχεια σε πρωτόδικη καταδίκη του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ