Τζορτζ Τσούνης: Ο Έλληνας πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα υπεράσπισης της Δημοκρατίας


Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, με μήνυμά του στο Twitter αναφέρθηκε στην παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις ΗΠΑ αναφέροντας πως το μήνυμα προάσπισης της Δημοκρατίας που έστειλε ήταν σαφές.

Αποθεωτικά είναι τα σχόλια στις ΗΠΑ για την παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο. Ενδεικτική ήταν η ανάρτηση του βουλευτή Jake Auchincloss, ο οποίος τόνισε η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού είναι η καλύτερη που άκουσε ποτέ.

Την ανάρτηση του Jake Auchincloss στο Twitter, αναπαρήγαγε και ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος στο δικό του μήνυμα ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστησε σαφές ότι πρέπει να δοθεί μάχη προάσπισης της Δημοκρατίας.

«Πριν από 2.500 χρόνια, οι Έλληνες εισήγαγαν τη δημοκρατία στον κόσμο. Σήμερα, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα διπλασιάζουν τις προσπάθειές μας για να προωθήσουμε το φως της δημοκρατίας ενάντια στο σκοτάδι του αυταρχισμού και της παραπληροφόρησης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα του: πρέπει να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ